Groot rolgordijn

Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. Het unieke Copahome Easy-Link systeem geeft de mogelijkheid om nog breder (tot 6meter !!) te gaan door verschillende rolgordijnen met elkaar te verbinden.


Desondanks de grote afmetingen blijft uw Xtra . Het verschil: mooiere afwerking, uniek design, kwalitatieve materialen, bedieningsgemak en karakter.

Kwaliteit al vanaf € 200. Wij verkopen alle mogelijke maten. Op maat gemaakt tot meter breed en meter lang. Het kleinste rolgordijn voor een badmaker tot het grootste rolgordijn voor uw lounge of . Rolgordijnen grote maten.


Gordijnenhuis levert vele soorten en maten rolgordijnen , speciaal ook in grote maten. De grootste overeenkomst tussen alle soorten is de kwaliteit die wij in huis hebben. Verder kunt u uw keuze prima afstemmen op uw eigen smaak, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Bestelt u een groot rolgordijn in combinatie met een klein rolgordijn, en komen deze naast .

De ruim 5verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. De collectie heeft een groot assortiment aan vlam vertragende, vuilafstotende, verduisterende en screen kwaliteiten. Raamdecoratie voor grote ramen: Verticale Lamellen.


In kantoorpanden of vrijstaande huizen zijn de ramen vaak groter dan gemiddeld. Een rolgordijn of jaloezieën zijn dus niet altijd de juiste keuze wanneer het gaat om privacy behalen middels raamdecoratie op maat. Maar wat is een goede optie voor grote ramen? Eigen fabricatie in Mechelen.


Zonwering en rolluiken, rechtstreeks van onze fabrieken in Mechelen tot bij de eindgebruiker. Met aandacht voor de specifieke wensen van elke klant, dat is waar Alfa NV, nu al . De rolgordijn op maat S past discreet in elke ruimte met zijn kleine as en een enorme selectie decoratieve stoffen uit verschillende collecties. Bovendien past deze rolgordijn zich door een grote verscheidenheid aan bedieningsvarianten en types aan uw ruimtesituatie aan.


Deze rolgordijn is verkrijgbaar in maten tot 2cm . Wij maken je rolgordijnen graag voor je op maat. Geheel verduisterend rolgordijn. Kleine opmerking: er zitten mini gaatjes in van dartpijlen, heb je geen hinder van en valt eigenlijk niet op maar wil het er wel bij vermelden.


Ga je duo rolgordijnen bestellen en wil je goedkoop kopen? Met de heldere meetinstructie bestel . De Eclips rolgordijnen bestaat uit lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen.

Selecteer hieronder uw stof. Vraag altijd eerst gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. Beweeg over de afbeeldingen voor een uitvergroting van de stof met aanvullende informatie. Heeft de achterkant van de stof een andere kleur of afwerking, dan is . Voordelige rolgordijnen precies zoals u ze wenst. Zeker met het grote aantal stoffen dat wij in onze collectie hebben.


Puttend uit jaar ervaring in het . Grote collectie rolgordijnen. Gelukkig heeft u bij Decokay De Groot in Dedemsvaart veel mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen. Of u nu een voorkeur heeft voor een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn , in onze brede collectie rolgordijnen vindt . Kiest u een groot rolgordijn , dan levert Roobol u een extra stevig systeem zodat het rolgordijn niet doorbuigt. Daarom plaatsen onze vakkundige monteurs alle rolgordijnen van Luxaflex en Bécé gratis! Kom naar één van de winkels voor gratis advies.


Een verbluffende stijl voor grote ramen. Onze prijswinnende XL Roller Blind is de perfecte oplossing voor grote ramen, met een combinatie van eenvoudige handmatige, elektrische of automatische bedieningen en schitterende ontwerpen en kleuren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel