Tuinmeubelolie teak

Deze olie voor tuinmeubilair van Vvoedt en beschermt het hout. Het beschermt op lange termijn tegen slechte weersomstandigheden en UV-stralen en. Het gaat om een ultra waterproof olie, verrijkt met was voor een betere weerstand tegen vlekken en vet, alsook met een sterke concentratie aan anti-UV.


Biofa teak - en tuinmeubelolie. Kleurloze, transparante olie voor tuinmeubels.

Beschermt en laat het hout heropleven, microporeus, zijdeglanzend. Biedt bescherming tegen weersinvloeden voor alle tuinmeubels in teak en ander tropisch hout, alsook denne- en loofhout. Het is beter om dat niet te doen. De producten zijn namelijk direct gebruiksklaar en verwerken heel soepel. Ideaal voor periodiek onderhoud . In drie kleuren verkrijgbare oplosmiddelhoudende olie voor houten tuinmeubels.


Schilfert niet, en is eenvoudig aan te brengen met een kwast of doek.

Floorservice Teak -en tuinmeubelolie verwerkt u snel en eenvoudig. De natuurlijke olie dringt diep in het hout. Hierdoor blijft het hout gezond en droogt niet uit. Opschuren is daarvoor niet nodig.


Bekijk in deze klusvideo hoe je je houten tuinmeubelen zo lang mogelijk als nieuw houdt. Op een heel eenvoudige manier kun je langer genieten van je tuinmeubelen. Onze tuinmeubelolie is een natuurlijke olie die speciaal ontwikkeld is voor harde houtsoorten zoals teak , bankirai, ceder en iroko, buiten. Vochtregulerende en beschermende impregneerolie op basis van natuurlijke oliën voor houten tuinmeubelen. Het hout wordt water- en vuilafstotend en daadoor eenvoudig te onderhouden.


Door de natuurlijke oliën blijft het hout gezond en droogt . Tenco Bangkiraiolie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen enz. De kleur Dark Teak geeft een warme donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer . CetaBever tuinmeubelolie kleurloos 5ml is een natuurlijke, zijdeglanzende olie die speciaal ontwikkeld is voor harde houtsoorten buiten zoals teak , bankirai, ceder en iroko. Wat zijn de eigenschappen en voordelen van teakhout en met welk onderhoud zorg je voor extra lang plezier van jouw teak tuinmeubelen?


U kunt deze producten vinden in onze winkel in Balkbrug. Ellermann verkoopt adviseert Golden Care onderhoudsproducten aan.

Onderhoud uw meubels optimaal! Deze HG verzorgende meubelolie is speciaal gemaakt voor teak. De olie is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak , bakirai, ceder en iroko. Voedt en accentueert de nerftekening.


Bankirai Olie Transparant. Laat uw tuinmeubels langer meegaan. Tuinmeubel Olie Transparant.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel