Bik lichtstraat

De gebogen industriële lichtstraat. Wilt u gebruikmaken van natuurlijk licht in bijvoorbeeld uw bedrijfshal? Ons unieke, in eigen huis ontwikkelde BIK Standard profielensysteem combineert betrouwbaarheid met een brede inzetbaarheid voor industriële lichtstraten.


De BIK Standard is een perfect instapmodel voor de . Het BIK Classic assortiment is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, aangepast aan de door u gewenste isolatiewaarde.

Door de hoge mate van flexibiliteit binnen het profielen systeem, kan de BIK Classic ook uitstekend toegepast worden voor renovatieprojecten. Deze lichtstraat is verkrijgbaar, afhankelijk van . JET BIK biedt daglichtoplossingen zoals een lichtstraat of dakkoepel! Op kantoor of in ruimtes zoals het atrium zorgt het binnenlaten van daglicht voor een toename van energie bij uw personeel of studenten, wij zorgen dat het licht binnenkomt door bijvoorbeeld een lichtstraat , lichtkoepel of dakkoepel te plaatsen.


BIK Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Ron vierkant, bolvormig, piramide of zelfs half hoog. Alle lichtkoepels worden van hoogwaardig en duurzaam kunststof vervaardigd. Er is een keuze uit de materialen acrylaat (PMMA) voor gewone toepassing, polycarbonaat voor een grote .

Lichtstraten in de meest mooie uitvoeringen laat u ontwerpen en realiseren door JET BIK. Wij hebben al meer dan jaar ervaring in het ontwikkelen en plaatsen van duurzame én esthetische daglichtoplossingen. Bekijk al onze producten online en doe inspiratie op.


Vraag direct een offerte op maat aan en profiteer van. JET BIK in Opmeer is gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren en realiseren van projectmatige daglichtoplossingen waaronder lichtstraten en maatwerkprojecten. Als u een glazen lichtstraat zoekt voor uw kantoor of industriehal, dan schaft u deze aan bij JET BIK. Als expert van daglichtoplossingen, kunnen wij putten uit meer dan jaar ervaring.


Onze glazen lichtstraten zijn duurzaam en esthetisch verantwoord. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen en afmetingen. Maar helaas gaan deze twee niet altijd even goed samen. Daarom heeft JET BIK de EPC- lichtstraat ontwikkeld. Met een EPC- lichtstraat haalt u het daglicht binnen zonder isolatiewaarde in te leveren.


Om dit te bereiken, gebruikten onze ontwerpers een dubbel uitgevoerde, polycarbonaat kanaalplaat. Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk.


Kijk snel in onze webshop voor ons ruime assortiment lichtkoepels. Slanke profielen die het daglicht optimaal binnenlaten JET ModuGlas is een vrijstaande compacte glazen lichtstraat in de vorm van.

Dankzij de bekende JET BIK kwaliteit zijn de ModuGlas lichtstraten onderhoudsarm en dragen ze bij aan de duurzaamheid en waarde van de woning. De lessenaar met muuraansluiting is vrijwel vlak. De hellingshoek bedraagt slechts graden. Het gehele assortiment hoogwaardige lichtkoepels en opstanden van Jet Bik in Alle gangbare en minder gangbare afmetingen en in verschillende materialen.


De lichtstraat bestaat uit een opstand met daar overheen een glazen schaal. Een kwaliteitslichtkoepel vergelijkbaar met de VELUX lichtkoepel. De twee belangrijkste verschillen zijn ten eerste dat er van deze lichtkoepels (nog) geen elektrische versies zijn en ten tweede dat bij de JET- BIK koepel Glas de dagmaat gelijk aan de sparingsmaat is.


In beide gevallen zijn het zeer goed isolerende . JET Vario Therm maakt het mogelijk zonder onderconstructie een lichtstraat te plaatsen. Dit levert een besparing in materiaal en bouwtijd op. Efficiënte JET BIK lichtstraten voor Hornbach Foto: Archief JET BIK.


Direct daglicht zorgt voor sfeervolle woonruimten en een gezon aangenaam leefklimaat. Met de nieuwe ModuGlas lichtstraat -bouwpakketten ligt dit optimale wooncomfort nu voor iedereen binnen handbereik. Op een aanbouw hoort een lichtstraat.


Voordeel van een aanbouw is de extra ruimte die je krijgt, maar de flinke extra diepte verbetert de lichtinval niet. Het zorgt in ieder seizoen voor een aangename lichtinval in de gehele benedenverdieping.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel