Kunststof gietvloer

Wat vooral belangrijk is bij aanschaf van een gietvloer , is dat je je laat informeren door een deskundig leverancier. En, nog belangrijker: dat je het leggen van de gietvloer aan een vakman overlaat. Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden.


Door het strakke naadloze karakter van de vloer, past deze perfect in een modern interieur.

Een gietvloer wordt ambachtelijk met de hand over de ondervloer uitgegoten. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en kunnen in een keer worden aangebracht. Welke sfeer er wordt gecreëerd is mede afhankelijk van het soort gietvloer. De vloer wordt gegoten op de ondervloer en wordt afgewerkt met een lak of een coating.


We kennen een aantal verschillende gietvloeren. De epoxygietvloer is een harde vloer afwerking zeer goed reinigbaar en kan glanzend of mat worden geleverd. Om meer confort te bieden leveren we PU gietvloeren deze zijn zacht elastische comfortabel als vloer bedekking in woonkamer, kantoren, scholen etc.


Er zijn diverse soorten gietvloeren.

Zo zijn er gietvloeren op basis van kunststof , zoals een PU gietvloer Green Line maar ook een epoxy gietvloer. Daarnaast zijn er ook cementgebonden gietvloeren. Deze twee type gietvloeren hebben elk hun eigen uitstraling en eigenschappen.


Al lijken ze in veel opzichten ook juist erg . Kunststof gietvloeren kunnen gebruikt worden in de industriële sector, maar ook in huis. De strakke afwerking en de sterke kwaliteit maken de vloer ideaal voor diverse doeleinden. Strikt genomen is een vloer van beton cire geen gietvloer omdat het een mortel is die volledig met de hand uitgevlakt moet worden. Dit in tegenstelling tot een kunststof gietvloer (PU en Epoxy) of cementgebonden gietvloer, die uitgegoten wordt op de vloer.


Betoncire heeft een mooie natuurgetrouwe betonlook. Dit is een algemeen schoonmaakadvies van B-Art Works Gietvloeren voor uw kunststof vloerafwerking dat u zal helpen bij het reinigen van uw vloer. Dit reinigingsadvies is bedoeld als handreiking bij het onderhoud van uw gietvloer , zodat deze te allen tijde schoon en representatief blijft. Voor een goede reiniging is het . New Brand Gietvloeren uit Tilburg levert een ongekend grote variatie aan kunststof vloeren.


Bovendien heeft New Brand eigen vakmensen die u van dienst zijn vanaf het allereerste idee en met een gedegen advies tot en met een perfecte eindoplevering. Alles in één hand en altijd uw eigen persoonlijke contactpersoon . Een Polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht.

Dit kan nagenoeg bij iedere mogelijke ondergrond. Over het algemeen is een PU gietvloer een zachte en warme vloer. Deze gietvloer past perfect in een modern interieur en is uiterst makkelijk te . Op maat gemaakte gietvloeren toepasbaar in elke ruimte. Inspiratie nodig voor thuis of uw bedrijf? Het machinaal schuren van de ondergrond is noodzakelijk om een goede hechting van de gietvloer te garanderen.


Een cementgebonden gietvloer is enkel geschikt in droge ruimtes en kan dus niet worden gebruikt in badkamers. In tegenstelling tot kunststof gietvloeren , kunnen cementgebonden gietvloeren niet op een . Door het naadloze karakter van deze vloer is hij makkelijk te onderhouden en is hij zeer geschikt om toegepast te worden in moderne interieurs met een strakke . Een kunststof gietvloer is vloerverwarming geschikt. Kunsthars in het algemeen bestand tegen de hoge krimp-, en uitzettinggraad van de ondervloer. Kunststof is een geleidend materiaal soort welke gemakkelijk de omgevingstemperatuur opneemt. Vloerverwarming is voor een gietvloer hierdoor niet noodzakelijk, wel extra . Ook worden mengsels van cement en . Daar heeft Q-Flooring natuurlijk een passende oplossing voor.


Onze horecavloer is namelijk prima aan te brengen over een tegelvloer. Na enkele voorbereidingswerkzaamheden is de kunststof gietvloer over de bestaande vloer heen gelegd. Het resultaat is een oersterke horecavloer die nauwelijks onderhoud nodig heeft, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel