Isolatie buitengevel

Je buitenmuren isoleren is energiebesparend en laat je huis er als nieuw uitzien. Welke isolatie en afwerking je kan kiezen met hun prijs vind je hier. Zowel bij nieuwbouw als renovatie wordt steeds vaker gekozen voor crepi met isolatie. Voorbeelden en de prijs per vierkante meter vind je hier.


Buitengevelisolatie is interessant wanneer spouwmuurisolatie geen afdoende resultaat biedt of wanneer de gevel in slechte staat is.

Door de gevel langs de buitenkant te isoleren , krijgt deze een nieuwe look en stijgt de waarde van de woning. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor . Je woning na- isoleren langs buiten is een dubbele win: koppel een lager verbruik aan een nieuwe look! Een buitenmuur isoleren kan een flinke energiebesparing opleveren. Hier vind je de werkwijze en prijzen voor gevelisolatie en de afwerkingsmogelijkheden. Gevelisolatie aan de buitenkant geeft veel comfort.


Bespaar een hoop energie en geld door je gevel te laten isoleren. Ontdek in dit artikel de mogelijke materialen en de prijzen voor je gevel isoleren.

Aanbrengen Buitengevel Isolatie met gepleisterde afwerking. Efficiënt een gevel isoleren is nog niet zo eenvoudig. De huidige methodes om een buitenmuur te isoleren zijn omslachtig en arbeidsintensief.


En nog erger: Vaak wordt de beloofde RC-waarde bij lange na niet gehaald. De gevelisolatie van IsoBouw vormt een doorlopende isolatielaag zonder koudebruggen. Met tientallen jaren ervaring in Europa kan IsoBouw ook op het gebied van buitengevelisolatie de beste oplossingen bieden.


Naast de gevelisolatie SlimFort , dat toepasbaar is bij droge gevelbekleding, levert IsoBouw ook isolatie voor het isoleren van de buitengevel t. Deze krimpvrije airpop isolatie wordt . Bij renovatie is het uitgangs- punt vaak dat aan de gevels van woning(en) zo weinig mogelijk wordt veranderd. In sommige ge- vallen is het zelfs een eis helemaal niets te veranderen, bijvoorbeeld omdat een gebouw valt onder. Het kan ook zo zijn dat isolatie aan de buiten- zijde onmogelijk is omdat u te. De praktijk bewijst het: buitengevelisolatie is de beste manier van warmteisolatie. Het isoleren van de buitengevel kan zodanig gebeuren dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.


Tegelijkertijd gaan de energiekosten flink naar beneden. Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat warmte niet naar buiten wordt afgegeven: de . Maar let op: u mag de buitenkant van uw huis niet zomaar isoleren. Als u in een rijtjeshuis woont is het bijna altijd verboden om de buitengevel te isoleren aangezien dit het aanzicht van de buurt opzichtelijk veranderd.

Last van koude muren of teveel warmteverlies ? Geen lege spouw aanwezig ? Dan kan je best een buitengevelisolatie voorzien. Je hebt qua isolatiedikte meestal geen beperkingen en kan alle koudebruggen mee inpakken. Met buitengevelisolatie bekom je een prachtig en duurzaam resultaat. Zo laat ons buitengevel isolatieprogramma zich het beste omschrijven. We isoleren en creëren met ons unieke . U wilt een nieuwe gevelafwerking met isolatie aanbrengen op uw bestaande gevel.


Betekent dit dat u dan een bouwvergunning moet aanvragen? Er is nagenoeg geen woningrenovatie denkbaar zonder isolatie van de gevel. Vaak wordt de renovatie aangegrepen om behalve de isolatie ook de woningen op een hoger peil te brengen door ze meteen een ander, frisser uiterlijk te geven.


Maar dat is niet altijd financieel haalbaar. Een muur isoleren , snel, luchtdicht en energiezuinig, doet u met de PIR isolatieplaat UTHERM WALL van UNILIN. Aan de buitenkant van de gevel worden (geïmpregneerde) verticale houten regels bevestig waartussen isolatiemateriaal wordt aangebracht.


Tussen de bestaande gevel en het isolatiemateriaal wordt een dampremmende laag geplaatst om vochtproblemen te voorkomen. Het geheel wordt vervolgens afgewerkt met .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel