Grindvloer badkamer

Ook in een vochtige ruimte als de badkamer is een siergrindvloer een prima oplossing. De naden langs de wanden worden in dit geval met een kitnaad afgewerkt en de grindvloer zelf wordt gerold met epoxygel. Uiteraard kan overal een grindvloer gesmeerd worden, maar of we het adviseren is iets anders.


We zien in een badkamer liever een gietvloer of een ander type 1 vloeistofdichte vloer. Maar uiteraard leggen we ook in badkamers tot volle tevredenheid van onze klanten een grindvloer.

Een grindvloer kan in veel ruimtes (woonkamer, slaapkamers, keuken, toilet) worden geleg maar badkamers worden afgeraden. Het risico op lekkage is vanwege de porositeit van de vloer namelijk groot. Er zijn wel vloeistofdichte afwerklagen, maar deze zijn niet alleen lelijk, maar ook relatief duur. Een terrazzo vloer is waterdicht en daardoor ook nog eens geweldig geschikt voor in de badkamer. Zin in wat anders-dan-anders op de badkamervloer?


Wellicht is siergrind voor u een goede optie. Renovatieproject tegelvloer – grindvloer. Bij mij is alleen de keuken geseald.

Ik heb honden en ben nog steeds SUPER tevrede met mijn vloer. Wie dat wil kan trouwens ook in de badkamer genieten van alle voordelen van steentapijt. Mits een aangepaste afwerking kan een grindvloer namelijk perfect worden toegepast . Van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer en zelfs trappen kunnen volledig met grindvloeren worden uitgevoerd. Door de slijtvastheid en onderhoudsvriendelijk karakter doordat de vloeren mooi effen en volledig naadloos worden geleg worden grindvloeren ook veel toegepast in . Voor in de keuken, badkamer of voor het kunnen dweilen van een grindvloer kan een vloer met een transparante sealing worden afgewerkt Door toepassing van deze laag is de vloer ook beter afneembaar als er Vloeistof op de vloer wordt gemorst. Een extra waterdichte coating maakt hem tevens de ideale vloer voor keuken en badkamer.


Bovendien is een grindvloer in alle denkbare kleuren verkrijgbaar. Gewoon wekelijks stofzuigen en periodiek nat reinigen. Gemakkelijk en eenvoudig! Kleurstalen Siergrindvloer.


De grindvloer in natte ruimtes. Grindvloeren FotoGalerij. Zeker in combinatie met de verzegelende toplaag maken wij van uw natte ruimtes in huis makkelijk te . Volgens een groot aantal grindbedrijven kan een grindvloer worden toegepast in de badkamer.


Een badkamer vereist een vloeistofdichte afwerklaag. Deze afwerking op een grindvloer is niet esthetisch en de prijs-kwaliteitverhouding is verre van .

Een gietvloer is een echte blikvanger in huis. Hij is makkelijk bij het huis schoonmaken en is dus perfect bij huisdieren en kinderen (ook in verband met allergieën). De gietvloer wordt door hierdoor meer en meer mensen in huis gekozen. Zowel de benedenverdieping als de badkamer zijn mooie plaatsen om . Open of dichte structuur.


Van nature hebben grindvloeren een open structuur. Er kunnen echter bepaalde overwegingen meespelen, om de ruimte tussen de steentjes op te vullen. Bij badkamers en toiletten is het vloeistofdicht zetten noodzakelijk. Onze adviseurs zijn graag bereid om deze optie met u te bespreken. Wilt u een siergrindvloer voor uw woning, kantoor, keuken of badkamer ? DEPOXY grindvloer staat voor u klaar en biedt voor elke toepassing haar eigen bijzondere behandeling.


Een siergrindvloer is leverbaar in diverse kleuren, maten en vormen. Naast een siergrindvloer leveren wij nog vele andere woongrind vloeren. Ook met patronen is deze grindvloer helemaal naar je eigen wensen te ontwerpen.


Interieurgrind is ook geschikt in zogenaamde natte ruimtes zoals de badkamer , het toilet en de keuken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel