Eikenhout trap

Bent u op zoek naar een nieuwe eikenhouten trap ? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom! AA Trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke trappen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u inspireren!


Een eiken trap geeft je interieur een warme uitstraling.

Ontdek hier de voordelen en prijzen van eiken trappen en hoe je ze moet behandelen. Koop of Verkoop eiken op Marktplaats. Voor het renoveren van uw trap kunt u kiezen uit verschillende materialen. Hout , laminaat en linoleum bijvoorbeeld.


ETR Traprenovatie gebruikt bewust duurzame eikenhouten overzettreden. Hiermee krijgen uw trap én interieur een robuuste, natuurlijke uitstraling. Hou jij ook zo van de charme van eikenhout ?

De mooie kleuren, het patroon van de nerven, de rustieke en warme uitstraling, …. Er zijn zoveel redenen om dol te zijn op de eik. Echte fans van deze boom gaan voor een trap in eikenhout. Zelfs wie al een trap heeft, steekt die gemakkelijk in een nieuw, eiken. ONZE TRAPPEN, ONZE RECLAME. Elke trap moet vanaf nul bedacht worden vanuit een ruimtelijke situatie en een esthetische voorkeur.


Een zekere inspiratie is er meestal al wel, maar om net de juiste combinatie te maken met het karakter van de . Die eenvoudig te onderhouden is? Dan is een eiken houten trap de ideale trap voor. Eiken houten trap treden, Eiken houten trap treden, Iroko houten Trap treden, Beuken houten trap treden.


Meranti houten trap treden, Wenge houten trap treden, Iroko houten trap treden, Beuken Bordes Wenge. Deze prijs loopt op naarmate er voor duurdere houtsoorten worden gekozen als eikenhout en wanneer de trap gesloten moet zijn en draaien bevat. Daarnaast is de kans groot dat je ervoor kiest op de houten trap te laten afwerken met verf of trapbekleding, ook dit levert extra kosten op. Bekijk onderstaand kostenoverzicht. Deze traditionele trap treden zijn van onbehandeld beuken hout en van schitterende kwaliteit.


Veilig, gemakkelijk beloopbaar en stevig: dat zijn de minimumeisen voor een trap.

Eisen die hout probleemloos inlost. Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat u heel wat wooncomfort oplevert. Zo voelt het in huis altijd warm aan. En omdat hout geen statische elektriciteit oplaadt, vangen houten trappen ook veel . Eiken beschadigt minder snel en is hard en sterk.


Wilt u een trap van Eiken ? Franse eiken trap bestemd voor verdieping. Met speciale anti slip strepen. Hoogte van de trappen liggen op… € 1. Laat je trap renoveren met eiken ? Vraag gratis offertes aan voor een traprenovatie met eikenhout. Vind de beste deal en bespaar tot wel. Massief Eiken traprenovatie.


Met een massief eiken traprenovatie zorgen we voor de uitstraling van uw trap zoals we die eigenlijk allemaal graag hebben. Wat is er mooier dan het echte hout dat je naar boven brengt wanneer je de trap neemt? Een massieve traprenovatie hoeft helemaal niet duur te zijn.


De Gerona trap is een zwevende eiken trap , waarvan u de bevestiging aan de wanden niet ziet. Deze stijlvolle trap combineert warmte met de industriële look. Eikenhouten treden zijn er in verschillende varianten. Christan traprenovatie werkt met massief eikenhout en met multiplex waarop eikenhouten toplaag van 4mm verwerkt is.


Multiplex heeft als voordeel dat het hout niet kan gaan werken. De houten trapbekleding kan voorzien worden in laminaat of vol hout. Het is een zeer populaire afwerking voor betontrappen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel