Autoruiten graveren

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas. Het uitermate belangrijk om je auto goed te beveiligen tegen diefstal.


Een zeer nuttige tip is het graveren van je unieke kenteken in de ruiten van je auto. Het wordt daardoor een stuk onaantrekkelijker voor de gemiddelde . Niets is vervelender dan een gestolen auto.

Verminder de kans op diefstal door het kenteken in de autoruiten te laten graveren. Voor criminelen is het dan een stuk minder aantrekkelijk om uw auto te stelen, omdat ze meer dan alleen de kentekenplaten moeten . Laat uw kenteken in uw autoruit graveren en voorkom diefstal van. Wees dieven te slim af en laat het kenteken in uw autoruiten graveren.


Voorkomen is beter dan genezen! Een effectief middel om diefstal van uw auto te voorkomen. Graveren Indien u te maken krijgt met de diefstal van uw auto, dan is dat uiteraard zeer vervelend.


Gelukkig kunt u veel doen om dit risico te beperken.

Wij helpen u graag om deze narigheid te voorkomen door uw kenteken te etsen op de autoruit. Vraag naar de mogelijkheden op een van onze Service Centers. Het is verstandig om uw kenteken in uw autoruit te laten graveren om diefstal van uw auto te voorkomen.


Het is namelijk een stuk onaantrekkelijker voor criminelen om een auto te ontvreemden, als ze meer dan alleen de kentekenplaten moeten vervangen. Er zijn zelfs verzekering maatschappijen die . Keuze uit verschillende autoruiten - graveer -ets-sets. Iedereen kan dit zelf doen. Altijd met een professioneel resultaat.


Het chassisnummer van uw auto: 3Euro. Een foutje is snel gemaakt en het vervangen van alle autoruiten is een kostbare zaak,. CarPrinting lost het voor u op. Verklein de kans op autodiefstal en laat uw autoruiten graveren.


Als uw auto of bestelauto verzekerd is bij De Zeeuwse, kunt u de ruiten kosteloos laten graveren bij Autotaalglas. Zo verkleint u de kans op diefstal, zonder kosten! Je chassisnummer in de autoruit laten graveren is een ideaal middel om diefstal van je wagen te vermijden. Kenteken graveren Ets Set (Camper) sjablonen 6mm.


Daarom biedt de politiezone Vlas samen met het b. Het graveren van het kenteken in de autoruiten , is een effectief middel tegen autodiefstal.

Het vervangen van alle ruiten is immers een kostbare zaak. Een bewijsstuk dat u voorlegt aan uw verzekeringsmaatschappij, aan de politie ( in geval van diefstal) of aan ons (in geval van gebroken autoruiten ). Gratis nieuwe gravering bij glasbreuk. Als u de ruit bij ons laat vervangen, graveren we ze opnieuw.


Vandaag het idee gekregen om de ruiten maar eens te laten graveren , er zit wel een soort van diefstalbeveiliging op de Sportage, maar ook dit soort kleine z. Bol van Voordeelpashouders kunnen hun kenteken gratis laten graveren in hun autoruit bij Autoschade John de Groot als preventiemiddel tegen autodiefstal. U kunt bij Serva uw autoruiten laten etsen. Door middel van een permanente etspasta met een sjabloon aan te brengen voorzien wij uw ruiten van de letters NL . Zaterdag kan u uw autoruiten gratis laten graveren tegen diefstal. Dat is een project van de gemeente in samenwerking met Carglass.


In de gebouwen van de technische dienst in de Europalaan in Beveren, van tot uur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel