Aluminium vliesgevel details

Voor veel architecten wordt de esthetische waarde van een gebouw bepaald door het ontwerp en het concept van de gevel. Toch is dit unieke aspect van het gebouw niet alleen een architecturale expressie, het moet ook aan belangrijke technische eisen voldoen, zodat deze de woon- en werkomgeving van . Overzicht van de ontwikkeling van aluminium vliesgevels in historisch perspectief. Bij zowel de in het werk gefabriceerde gevel als de elementengevel maakt het voor de montage en detail.


Dwarsdoorsneden systeem . CW 60-DRL Het CW 60-DRL vliesgevelsystemen zijn samengesteld uit geïsoleerde aluminium kokerprofielen binnenzijde en aan de buitenkant klemprofielen van onderhoudvrij siliconenrubber.

Binnen het vliesgevelsysteem kunnen alle mogelijk denkbare . Aluminium is een licht materiaal wat overal toepasbaar is. Een aluminium vliesgevel laat een grote ruimte van licht binnen en zorgt voor een mooie uitstraling van . Moderne architectuur gaat veel verder dan alleen het realiseren van maximale energie efficiëntie. Met name een nóg slanker en hoogwaardig design samen met de perfectie integratie van functionele inzetelementen met hogere prestaties zijn de eisen die aan hedendaagse aluminium vliesgevels worden gesteld. Voor een stalen vliesgevel opbouw voorbeeld zie Jansen-viss profielen bij profil systems in steel Voor een aluminium vliesgevel opbouw voorbeeld zie Schuco profielen rana. Zie voor principe details stalen- en aluminium vliesgevels bij de verwijzingen naar externe sites van derden: Omroepvereniging VARA Hilversum . Omschrijving, DXF, DWG, PDF.


Het AA 100Q systeem van Kawneer is hiervoor uitermate geschikt.

Eenvoudig in opzet en montage maar ongekend in de vele mogelijkheden. Een vliesgevel , ook wel gordijngevel of glasgevel, is een niet dragende gevel of afscheiding tussen exterieur en interieur van een gebouw. Voor een vliesgevel is een kolomstructuur met stijve vloeren vereist. In de jaren van de twintigste eeuw deden de aluminium profielen hun intrede. De aluminium vliesgevels van Kawneer kunnen op vele manieren worden uitgevoerd.


Met of zonder de uitgebreide variaties in afdekkappen bieden wij u onbegrensde combinatiemogelijkheden binnen uw ontwerp. Het modulair opgebouwde aluminium vliesgevelsysteem AA 1Q is zeer . Wij helpen u graag verder. Alrako bv levert Alcoa vliesgevels in de AA100Q serie. Dit zijn uitontwikkelde oplossingen, die zich vele malen hebben bewezen. De vliesgevelsystemen kunnen vrij worden gecombineerd met Alcoa raamsystemen.


De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Krachtige kenmerken van onze . Een vliesgevel draagt geen andere belasting dan zijn eigen gewicht en geeft die samen met de windbelasting die op de gevel komt af aan de achterliggende . De grootste ruit in deze gevel heeft een afmeting van bij meter en een gewicht van . Aan het Rokin in Amsterdam is de massieve schil van de voormalige optiebeurs getransformeerd in een volledig transparante vliesgevel. De betonnen schil zorgde voor stijfheid en stabiliteit.


Een nieuw aangebrachte kern van staal en beton neemt die functie over.

Zelfde gebouw, andere gebruiker, nieuw . Via de onderstaande links kunt u eenvoudig bouwdetails raadplegen. U heeft de keuze uit de volgende bestandsformaten: GIF-, PDF- .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel