Inzinkbare paal prijs

Op zoek naar inzinkbare afzetpalen? Bestel nu eenvoudig online bij Pol. Van advies tot plaatsing, POL staat garant voor topkwaliteit.


De inzinkbare paal J275H uitermate geschikt voor het reguleren van intensieve verkeerstromen. Inzinkbare palen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, n. De juiste keuze is afhankelijk van het doel (blokkade of afzetting).

Wij helpen u graag met uw keuze bepaling d. Je bent op zoek naar een semi-automatische paal? Dan ben je bij ParkPoint Benelux aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vaste, verwijderbare, flexibele, handmatige, semi-automatische en vol-automatische palen. Voor het selectief toelaten van verkeer in bijvoorbeeld stadscentra levert Metec een serie automatisch inzinkbare palen.


Voor terreinen die extra beveiligd moeten worden vormen inzinkbare palen een onneembare Barriere. Afmeting: mm diameter 7mm hoog 1mm diameter 7mm hoog. Materiaal: RVS Optioneel te voorzien van coating in ralkleur naar wens.

Prijs vanaf: euro 62– . Ze maken deel uit van de verkeersregeling of beveiliging. De pilaren kunnen door hydraulische aansturing en telescopisch binnenwerk volledig wegzakken in de grond of weer verschijnen. De bekende modellen gaan verticaal een meter de grond in of verdwijnen in een horizontale kist in het wegdek. Wegneembare palen raken weg!


In meer dan 1gemeenten wordt de Delta inzinkbare paal succesvol ingezet. Eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Automatische vergrendeling. In een handomdraai komt de paal automatisch . Poller leverbaar in een gecoate uitvoering en in een rvs-uitvoering.


Top-producten voor een ongekend scherpe prijs. Brüll Parking een serie automatische palen. De automatische inzinkbare palen worden elektrisch aangedreven en zijn voorzien van een noodstroomaccu welke in geval van stroomuitval ervoor zorgt draagt. De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen.


De Coral inzinkbare paal is de smalste uit de serie verkeerpalen of bollards. Deze inzinkbare paal is ook leverbaar in een hoogte van 5mm en kan worden voorzien van led verlichting. Voor de inzinkbare paal en er vlak achter zijn detectielussen ter beveiliging gemonteerd.

Bij het verlaten van de lussen . Ideaal voor toegewezen parkeerplekken, autoluwe straten, voetgangersgebieden en marktpleinen. Wegzakkertje, schuin inzinkbare trottoirpaal. Falco heeft altijd een passende afzetpaal voor uw bedrijfsterrein, recreatieterrein en andere (openbare) buitenruimtes. De afzetpalen van Falco worden .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel