Houten vloer voor badkamer

Als je een nieuwe vloer in de badkamer mag leggen, denk je waarschijnlijk niet zo snel aan hout. Meestal kiezen we daarom voor tegels, vinyl of een gietvloer. Ja een houten vloer kan ook in de badkamer doorgelegd worden.


Door de houten vloer door te leggen ontstaat er een warme eenheid met de rest van woning. Of je nu een luxe design badkamer hebt of een kleine functionele privébadkamer , het maakt niet uit. Parketvloeren kunnen er prachtig uitzien in de badkamer bij je thuis.

Maar om het beste te halen uit je parket, moet je de juiste houten vloer kiezen en hem vooral goed verzorgen. Een houten vloer kan perfect geplaatst worden in de badkamer mits de nodige voorzorgen. Het zorgt voor een warme sfeer in de badkamer en zal de de kilte breken van het sanitair en de tegels. Afhankelijk van je budget en voorkeur kan je kiezen voor parket of laminaat.


Een nieuwe trend in badkamervloeren: de houten vloer. Vandaag behandelen wij daarom een aantal voorbeelden van houten vloeren voor in uw badkamer. Badkamervloer - Beleef het gevoel van hout in uw badkamer : v. Houten vloer in badkamer ?

Met de juiste houtvariant kun je zeker een houten vloer in de badkamer laten leggen. MrWoon geeft tips voor een optimaal en comfortabel resultaat. Ons huis is ongeveer jaar ou in de badkamer ligt een oude plankenvloer onder vinyl.


De plankenvloer ligt niet op een chapelaag of dergelijke maar op houten balken. Tips, ideeën en inspiratie voor een houten vloer in de badkamer. Welk type hout kun je het beste kiezen en wat zijn de verschillen tussen laminaat en parket. Het leggen van een massief houten vloer in de badkamer is niet aan te bevelen.


En zeker in de badkamer is dit aan de orde. Tijdens het douchen kunnen de luchtvochtigheid en warmte in de badkamer enorm toenemen. We staan op het punt een badkamer in te richten. We dromen van een houten vloer die een warmer gevoel geeft dan tegels. Weet iemand welke houtsoort hier het best voor geschikt is?


Op zoek naar informatie over houten vloeren in de badkamer ? Het is mogelijk om ook in de badkamer een houten vloer te leggen. Dit is mogelijk door het te behandelen met olie of lak. Optimaal comfort kun je bekomen met een vloer die warmte en luxe uitstraalt.


Zit met het idee in men hoofd om een houten vloer te gebruiken in de badkamer.

Hier mensen met ervaringen daarmee? Welke houtsoort is aan te raden, waar moet zeker op gelet worden bij het plaatsen enzo? Of is een houten vloer plaatsen in een vochtige ruimte vragen om . Ook in de badkamer is een houten vloer fantastisch mooi.


Op Thestylebox vind je mooie inspirerende beelden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel