Bank met relax

Banken zijn stijlvol en bieden je een zeer goed zitcomfort. Je kunt er echter voor kiezen om het zitgenot van onze banken nog een stap verder te zetten. Bij een aantal van onze bankstellen is het mogelijk om een relaxfunctie in te bouwen, zodat je de zithouding van jouw nieuwe bank (elektrisch) kunt verstellen waardoor je . Vind uw nieuwe relax bank bij DFS.


We bieden topkwaliteit, exclusieve merken en een ruime keuze. Bovendien heeft u op iedere relax bank jaar garantie.

De relaxbank heeft verschillende functies waarmee het zitcomfort vergroot wordt. Zo kunt u de relax bank in een lig- of een zitstand zetten. Als u de stand van de voeten omhoog zet, verandert de stand van de rug en kan het loungen beginnen. De verschillende functies kunt u handmatig verstellen, of u kunt kiezen voor . Verkrijgbaar in leer en stof en in verschillende kleuren zodat deze relaxbanken in elke woonstijl passen.


Dus of u een landelijke, industriële of moderne stijl heeft, wij hebben altijd wel een bank die bij uw wensen past. Vind relax bankstel leer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop relax op Marktplaats.

Elektrisch, sta-op, handmatig, van leer, of van stof, en meer. Relax banken en relax fauteuils in de aanbieding. Het is een tijdloos en stijlvol design dat bovendien veel comfort bied. Op deze pagina vind je alle banken met relaxfunctie. Jan des Bouvrie staat bekend om zijn gebruik van stra.


Er zijn relaxbanken die je handmatig kunt bedienen maar ook relaxbanken met een elektrische bediening. Met één druk op de knop pas je je zitcomfort aan. Doordat wij relaxbanken uit voorraad kunnen leveren heb je jouw relaxbank razendsnel in huis. Unieke collectie relaxbanken en bankstellen. Ruime keuze in soorten, kleuren stof en leder.


Bekijk de relaxbanken van landelijk tot moderne stijl. Speciaal omdat u op zoek bent naar een relax bank hebben wij hier een mooi overzicht voor u gemaakt. Bekijk nu al onze relax banken , zeer ontspannend.


Bij een bank met relaxfuncties kun je kiezen voor een zit- of ligstand die past bij het moment. Bij het lezen van een boek kan je kiezen voor een andere stand dan wanneer je ontspannen jouw favoriete tv- programma wilt kijken. Zet dan de voetensteun volledig omhoog en laat de rugleuning . Ook kan u bij ons terecht voor banken voorzien van relax mechnisme, overwegende uitgevoerd met het z. Zowel in maueel als electrisch bedienbaar leverbaar ! Rondom volledig in Rundleder!

Deze moet u geprobeerd hebben. Ook als losse bank te verkrijgen of mooie fauteuil. Komt u hem gezellig proberen met een kopje koffie? Is het niet heerlijk na een dag hard werken om lekker te ontspannen in een ( relax ) bank ? Wij bieden een ruim assortiment banken die bijpassend zijn bij uw relaxstoel.


A, crèmekleurig contrast stiksel, zitcomfort bestaande uit nosagveren i. HR-schuim, elektrische relaxfunctie in zits arm links, bijbehorend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel