Antieke badkamer

Onze collectie antiek sanitair omvat niet alleen de originele baden op leeuwenpootjes en wastafels maar ook bad- en douchekranen en veel antieke accessoires. Vind antieke badkamer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wij zullen u zeker kunnen verrassen met ons ruime assortiment recuperatie bouwmaterialen. Echte antieke radiator handdoekdroger voor de keuken of de badkamer. De chroom is nog perfect.

Het gietijzeren gedeelte is r… Prijs o. Uw badkamer krijgt een eigentijdse allure met een hardstenen of motieftegelvloer. Ook sanitair voor keukens, bijkeukens en buitenkeukens. Sedert eind vorig jaar presenteren wij u, naast het gewone aanbod van antiquiteiten en landelijke meubelen en artikelen,.


Heeft u hiermee nog niet kennis . Anresto, Leuken te Lommel (BE) antieke kraan ANTIEK SANITAIR: Originele antieke koperen kraan medium. Archeologen hebben een aantal unieke inscripties gevonden tijdens een onderzoek in het Israëlische Arnona. De inscripties en tekeningen werden gevonden op de muren van een oude kamer.

Het gaat vermoedelijk om oude graffiti, mogelijk met een religieuze . De Grieken en Romeinen stelden ooit hoge eisen aan hun weelderig versierde badhuizen (thermen). Antieke graffiti in de badkamer. Belangrijk was te kunnen ontspannen en in contact te komen met andere mensen. In de derde eeuw voor Chr. Oudheid zelfs al een eigen badkamer in de domus (huis)!


Ook de moderne mens heeft nog . Op zoek naar mooie oude kast voor de badkamer ? Diverse antieke tegels op voorraad. De mogelijkheden zijn oneindig! Oude tegels met hardstenen rand. Belgisch hardsteen op maat én oude patroontegels.


Share this object: Empire. Gretchen kocht samen met haar partner een nieuw huis, maar was niet tevreden over de badkamer. Er was geen geld voor een nieuwe badkamer , dus besloot de vrouw de kamer een metamorfose te geven voor nog geen 1euro!


MercatorCo is gespecialiseerd in de levering van oude materialen. Bekijk onze antieke producten en vraag ons gerust om meer informatie!

Deze antieke wastafel in combinatie met de spiegel en de decoraties heeft een knusse, gezellige uitstraling. Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers. BROCANTE - VINTAGE - INDUSTRIEEL ANTIEK - OUDE BOUWMATERIALEN - OUDE DEUREN - ANTIEKE PLAVUIZEN - WITJES - OUDE WERKBANKEN - ANTIEKE LADENKASTEN - TAFELS - ANTIEKE - OUDE - HISTORISCHE BOUWMATERIALEN.


Let op: benko oude bouwmaterialen is gesloten alle laatste.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel