Stalen trappen met houten treden

Een trap met houten treden combineert het design van metaal met het comfort van hout. Treden worden vaak uitgevoerd in meranti, eiken of beuken, maar ook wenge, mahonie of een andere speciale houtsoort is mogelijk. Een stalen steektrap met houten treden kan een echte eyecatcher zijn.


Snep trappen heeft een ruim assortiment steektrappen voor woning, kantoor of winkel. Op zoek naar een exclusieve trap met houten treden ?

Snep heeft al vele bijzondere trappen gemaakt, vaak een speciale trapvorm gecombineert met materialen als glas, hout , natuursteen, rvs of messing. Een combinatie van staal en hout, warm en koud. U kiest het type hout dat het best wij uw woning past. Hout combineert zeer mooi met donkere, stalen trapwangen, maar ook met wit gelakte trapwangen. Hieronder vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren met uw stalen trap , waaronder houtsoorten , leuningen, natuursteen treden , glazen treden , glazen panelen, glasklemmen, persroosters, perforoosters en leuningdragers.


In onze showroom vindt u het assortiment grotendeels . Bij de trap aan de rechterzijde werd het metaal gecombineerd met houten treden wat zorgt voor meer sfeer en warmte.

Dat de mogelijkheden met ijzer eindeloos zijn bewijzen . Witte stalen trap met houten treden. Trap met trapwangen in Z-vorm. Trapleuning uit platte lat met tussenregel.


Helder beloopbaar glas in stalen kader . Door de simpelheid en de lichte constructie zorgen stalen trappen dat de ruimte een rustige uitstraling krijgt, want Less is More! Houten traptreden voelen nog altijd warmer aan dan een stenen of PVC traptreden. Stalen trappen worden doorgaans in moderne woningen geplaatst.


Eiken Traptreden , Bamboe Traptrede, Eiken Bordestrede, Eiken Wenteltraptreden. Massief Afzelia Traptreden. Een zwart stalen trap met witte eiken treden , afgewerkt met een RVS hekwerk. Hier vindt u diverse voorbeelden van gemaakt werk.


Zoals hekwerken, diverse constructiewerk en stalen trappen. Koop of Verkoop stalen trap op Marktplaats. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ontdek en bewaar ideeën over Houten treden op Pinterest. Meer ideeën over Houten terrassen, Tuintrap en Veranda trap.


Het vervaardigen van trappen is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten. U heeft de keuze om uw trap te laten vervaardigen in staal , aluminium of inox. De traptreden bestaan uit metaal, glas, natuursteen, composiet, hout of steentapijt.


Iedere trap wordt op maat gemaakt, waarbij alle combinaties op vlak van . Stalen , metalen trappen in verschillende uitvoeringen, in heel Limburg en ver daarbuiten. Design en ijzersterk maatwerk - perfecte service op maat! Buitentrap in gelakt metaal met IPE houten treden en wandafwerking (klik op een foto om hem te vergroten).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel