Perfo traptreden

Perfo traptreden worden vervaardigd uit profielroosters. Standaar uit voorraad leverbaar. Of speciaal maatwerk, uit onze eigen fabriek.


U heeft daarbij de keuze uit alle gangbare materiaalsoorten, afmetingen en dikten. Desgewenst thermisch verzinkt.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment van alle verschillende . Industriële traptreden in perfo voor binnen als buiten een betaalbare trap te maken. Staco traptreden en bordessen kunnen worden vervaardigd van persroosters, perforoosters, vlonderroosters, gedruklaste roosters of kunststof roosters. Snelle levertijd uit voorraad en scherpe prijs! Scherpe prijzen, professioneel advies en snelle levering!


Handig om snel en gemakkelijk een bordes te maken zijn onze geperforeerde profielen, ook zijn ze geschikt om zelf perfo traptreden op maat te maken door het aanlassen van zijplaten. We kunnen de blanke profielen leveren op lengte van meter. Beschikbaar in breedtes 2mm, 2mm, 2mm, 2mm en 2mm.

Traptreden Anti-Slip perfo. Een van de producten uit het wemStep assortiment zijn de traptreden ( Perfo - en Doptreden) in aluminium, staal en RVS voor industriële toepassingen. Voor elke situatie biedt wemStep een veilige oplossing. Wemeco kan de meest gangbare afmetingen uit voorraad leveren.


Tevens zijn wij bereid om het voorraadniveau op . Voor een uitgebreid assortiment traptreden roosters bent u bij Limtrade aan het juiste adres. Gegarandeerd ruime keuze in traptreden roosters tegen scherpe prijzen. Zettingen spiltraptreden. Verzinkt - Aluminium- RVS.


Een ruim voorraadprogramma. Antislip of naar uw wensen. Op zoek naar passende traptreden in roosters, perfo traanplaat of hout? Wij geven u graag advies. Levering binnen heel Nederland en Belgë.


Roosters, treden en trappen. Een van de meest gevraagde traptreden zijn onze Perfo brede antislip treden. Roestvaste, alu en stalen traptreden met perforaties hebben het voordeel dat ze direct zorgen voor een betere grip en goede afwatering als de treden nat worden door olieachtige vloeistoffen of water.

Dit voorkomt ongelukken zoals uitglijden of. Limtrade levert een groot assortiment roosters en treden, bijvoorbeeld perfo spil treden en perfo rechte roosters. Het voordeel van deze roosters en treden is dat ze bij nattigheid en zelfs. Maak een keuze uit onze categorieën.


Sterkte maatgeven belastingfactor (γf = 5). STACO Perfo type AP 2-MAW, ZAW hoogte mm. We leveren veiligheid en hoge kwaliteit. Alle andere maten op bestelling verkrijgbaar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel