Glas in lood spiegel

Vind glas in lood spiegel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop glas in lood spiegel op Marktplaats. Te koop aangeboden mooi en stevig glas in lood venster.


Verschillende glasstricturen. Er zit ook een bijbehorende spiegel bij.

In het echt veel mooier dan op de foto. Glas-in-lood samenstellen is een vak apart. En dat vak verstaan wij als geen ander. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard motieven.


De tekening kunt u downloaden als kleurplaat en naar eigen inzicht en keuze inkleuren. Wij zoeken dan het bijbehorende glas met de juiste tint. Nog niet te koop aangeboden.


Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg- formulier aan de rechterkant van dit scherm. Dan krijg je direct bericht .

De Andalusische stijl is het hoogtepunt van de kunst genaamd Andalusí. Lampen, plafonnières, spiegels , wandlampen en een groot gamma aan producten die bedoeld zijn om de interieurs gezellig, comfortabel en huiselijk te maken. Plekken waarin je je echt…thuis voelt. Het plaatsen van spiegels geeft een optisch ruimtelijk effect. Ter voorkoming van het beslaan van uw spiegel in de badkamer is een spiegelverwarming de beste oplossing.


Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om naar uw wens het . De antiek verweerde spiegels zijn later in glas en lood gemonteerd. Webdesign: Marcel Westhoff. Geen verplaatsingskosten. Rand uitgevoerd in opaak glas. Amersfoort Frank Winnubst.


Spiegel van glas in lood. Wij beheersen klassieke en moderne technieken en geven zo uw glas of spiegel precies de juiste look. Glas in lood met glasfusing elementen.


Glasfusing paneel, Ravenstein. U bent van harte welkom op onze site en in ons atelier. Glasinlood met glasfusing elementen, Oss. Groetjes Cees en Martine van der Heijden.


Deze spiegel heeft een mooie versiering en bloem in gekleurd glas met lood omringd.

Enkele voorbeelden van glas in lood in dubbelglas. Het bestaande glas in lood paneel wordt uit het kozijn gehaald en verpakt om te kunnen vervoeren. Het glas in lood wordt daarna in dubbelglas gemaakt en teruggeplaatst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel