Plexiglas kanaalplaten

De bewust gekozen kleur van de plaat ondersteunt deze technologie en zorgt ervoor dat u de omgevingstemperatuur als zeer aangenaam ervaart. De Heatstop Cool Blue coating geeft de platen een . PLEXIGLAS verandaplaten ideaal voor uw terrasoverkapping : uiterst weersbestendig en isolerend. Hagel, storm en ijs kunnen haar niet deren.


De platen zijn gemaakt van een speciaal versterkt acrylaat.

De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak. Door het lagere gewicht zijn ze makkelijker en sneller te monteren. Voor lichtdoorlatende overkappingen en daken bieden we u een ruim gamma aan van.


Bestel online bij PerlaPlast Kunststofshop. De massieve platen zijn leverbaar in helder, transparant bruin en transparant grijs. Artikels in VET gedrukt : in principe uit voorraad leverbaar.


Productgroep PLEXIGLAS Kanaalplaten.

Dubbelwandige acrylaatplaat ( PMMA ) dikte mm, kanaalbreedte mm. Gegarandeerd UV-bestendig, hagelbestendig, slagvast en licht van gewicht. Plexiglas en polycarbonaat kunt u goed gebruiken als dak op uw veranda of overkapping. Hier worden ook vaak polycarbonaat kanaalplaten voor gebruikt. Belangrijkste kwaliteit van Plexiglas acrylaat kanaalplaten : gegarandeerd UV- bestendig ! In tegenstelling tot polycarbonaatplaten, vergelen acrylaatplaten niet.


Dankzij de kanaalbreedte van mm, laten de platen bijzonder veel daglicht door. Bovendien hoeft de barbecue niet afgelast te worden bij een dreigende lucht, terwijl in de wintermaanden het terras als extra opslagplaats gebruikt kan worden. Een terrasoverkapping maken is redelijk eenvoudig, en wanneer u polycarbonaat kanaalplaten gebruikt, is het ook nog eens oersterk. ThyssenKrupp Stokvis Plastics golfplaten en kanaalplaten.


Naar het vergelijk Vergelijken. De HEATSTOP-laag in de opale uitvoering geeft een gelijkmatige lichtspreiding en zorgt zo voor een aangenaam licht en . Swinkels glas levert ook kunststof producten zoals polycarbonaat (Lexan) en kunstof meerwandige kanaalplaten. Bent u op zoek naar een bijzondere kunststofsoort ? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u informeren over de bijbehorende eigenschappen.


Specialisten onderscheiden types polycarbonaat panelen: massieve platen en kanaalplaten.

De laatste soort is geperforeerd. We zouden zelfs durven beweren dat deze stof nog eenvoudiger te bewerken is dan plexiglas , met name omdat breken bijna uitgesloten is. Wilt u graag gedetailleerde informatie . Polycarbonaat platen massief.


Indicatie NVWA keurmerk: nee. Toepassing: Kanaalplaten in een overkapping. Immoborden: de gekende immo-V-borden voor immobiliën-verkoop, gedrukt op golfpropyleen of kanaalplaat. Plaatdruk en borden als signalisatie en bewegwijzering: Plaatdruk en borden als Kunst, Art en decoratie: Plaatdruk en borden . Snelle levertijden mogelijk, mail er gerust voor.


Naast dat wij de platen voor u kunnen zagen staan hieronder nog een aantal tips en trucs zodat u ook gemakkelijk zelf met “gewoon” gereedschap aan de slag kunt met plaatmateriaal. De onderwerpen zijn gekozen na aanleiding van veel gestelde vragen van onze klanten betreffende de verwerking van panelen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten kanaalplaat – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Waarom geen gebruik maken van kunststof kanaalplaten ? Als ik mij niet vergis zijn dergelijke platen goedkoper dan plexiglas. Terwijl eigenlijk kanaalplaten steviger zijn.


Je kunt eventueel de kanaal platen op de zelfde manier monteren als de tralies bij kweekkooien. Desnoods nog verticaal U profielen . Deze uiterst transparante kunststof garandeert een helder daglicht. Bovendien is acrylaat van nature uit uv-bestendig, dus ook na vele jaren heb je geen last van verkleuring of verlies van lichtinval.


Meerwandige transparante platen (lichtplaten) worden ook wel kanaalplaten genoemd. Wij bieden een zeer groot assortiment aan kanaalplaten van polycarbonaat en acrylaat in verschillende kleuren zoals helder, opaal wit en brons aan. Een aantal kanaalplaten zijn ook zonwerend waardoor het minder snel warm wordt .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel