Vulstroken golfplaten

Om de profielopeningen tussen de platen en de balken aan de goot- en nokzijde aftedichten, kunt u vulstroken gebruiken. Vulstroken dakplaten bij Janjp bouwmaterialen webshop. Janjp voor al uw dakpanprofielplaten, sandwichpanelen, damwandplaten en meer.


Afdichting vulstroken Voor elk type dak- of wandconstructie levert Van Delft afdichting vulstroken. Wil je meer weten over afdichting vulstroken ?

Neem dan contact met ons op. Afwerkingsstukken voor dakpanplaten. Profielband wordt gebruikt voor de afdichting tussen de golfplaten en de afwerkingsprofielen. Deze vulstroken zijn dampdoorlaten maar verhinderen het binnendringen van sneeuw en water. Deze profielband is geschikt voor de Humanit, en SVK golfplaat.


Per golfplaat (ongeacht de lengte) is één foamband nodig. Specificaties: afstand golf = 1mm diepte van de golf = mm.

Prijzen zijn exclusief BTW. Wij hebben die vulstroken er ook bij een oud dak :brr: tussen geplaatst. Ging prima en werkt goed! Dat zou mss kunnen als je wat speling in ruimte hebt tussen de golfplaat en de steunbalk maar dat is hier niet het geval.


Krijg daar niets onder geduwd. Heeft u vragen over onze producten? Weet u niet wat u nodig heeft? Bent u opzoek naar een speciale maat? Wij zijn te bereiken via e- mail of telefoon.


Het plaatsen van golfplaten is niet moeilijk. Je spijkert of schroeft ze met wat hulpstukken zoals afstandhouders, vulstroken en sluitdoppen eenvoudig aan de de gordingen van het dak vast. Let erop dat je de eerste plaat altijd precies haaks op de draagconstructie monteert, dan weet je zeker dat de overige platen perfect. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Dakbedekking kan op vele manieren.


Bekijk en vergelijk en reserveer direct jouw dakpannen, gevelbekleding, golfplaten en andere soorten dakbedekking.

Bekijk de KARWEI klusinstructie hoe je zelf een dak van golfplaten maakt, voor schuur of afdak. Deze zwarte, gebitumeerde golfplaat van Onduline is een vormvaste en duurzame plaat voor zowel dak- als wandbekleding van tuinhuisjes of stallingen. De golfplaat is eenvoudig te verwerken, onderhoudsvrij en vorstbestendig. Door haar flexibiliteit kan de golfplaat op vrijwel alle dakconstructies toegepast worden. Alles voor dakbedekking zoals golfplaten , dakrollen en shingels, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.


Golfplaten van O-Metall Group met de gebruikelijke kwaliteit van geïsoleerde en niet geïsoleerde dak- en. Hier ziet u een uittreksel uit ons programma van toebehoren : schroeven, klinknagels, ruiters, vulstroken , dichtbanden, reparatieverf, sneeuwvangsystemen, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel