Stukadoor drachten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in plafond- en wandafwerking. Stukadoors Frieslan Heerenveen, Joure. Strak stucwerk, sierpleisterwerk en een schitterende betonlook in uw badkamer of keuken.


Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Of een andere plaats in of rondom Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een Leemstuc en verf uit Zuid Afrika. Earthcote is een belevenis op uw muren! Max Stuc Stucadoors is een bedrijf dat zijn diensten met zorg en kwaliteit levert.


Het bedrijf is aangesloten bij het bedrijfschap om zowel de klant als het bedrijf zekerheid van zaken te bieden. Drachtster Afbouw Service, uw vakman. Zorg en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om dit te waarborgen.

Aantoonbare werkervaring als stukadoor Je bent kwaliteitsbewust, positief en flexibel ingesteld Je bent zelfstandig en werkt ook makkelijk in teamverband Goed zelfstandig. De Speer Personeelsdiensten. Geplaatst door G Beetstra op jul. Maxstuc werkt vlot,zeer netjes,ruimt alles weer netjes op hij heeft bij ons slaapkamers en overloop en de gang mooi strak gestuct,Bedankt Max. Omschrijving: Werk: Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar stukadoors.


De klussen van de opdrachtgever zijn gevestigd in regio Friesland. Als stukadoor heb jij kennis en ervaring op allerlei vlakken als het gaat om stucwerk, plafondstucwerk en vloerafwerking. Spackspuit- en Afwerkingsbedrijf N. Dit bedrijf heeft al meer dan jaar ervaring met traditionele werkers met stukadoorswerkzaamheden. Bij stukadoorsbedrijf Witveen bepaald u in wel stijl, kleur en afwerking u het wilt gaan hebben. Een offerte aanvragen doet u snel en eenvoudig via onze.


Wij zijn per direct op zoek naar stukadoors die strak kunnen afwerken van wanden en plafonds. Wil jij weer stucen neem dan snel contact op. Maak uw muren mooier met professioneel stucwerk.


De meest volledige site met ruim 66.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel