Zuiver tafel marmer

Het schitterende blad is gemaakt van marmer en in combinatie met de eikenhouten. Bianco Bruille is het type marmer dat gebruikt is voor het tafelbla. De eikenhouten poten van dit tafeltje combineren prachtig met het marmeren blad. De tafeltjes zijn leverbaar in drie maten, waardoor ze ideaal te plaatsen zijn in iedere ruimte.


Maar ze combineren ook mooi omdat ze elkaar mooi overlappen.

Deze combinatie van natuurlijke materialen geven een tijdloos en en minimalistisch design. We zeggen het wel vaker, We LOVE marmer. De white stone tafel heeft een marmeren blad en gezell. Licht maar toch stevig bijzettafel zwart marmer.


De natuurlijke materialen combineren prachtig en geven het geheel een hele natuurlijke en frisse uitstraling. Een elegant designmeubeltje en de perfecte aanvulling voor elk interieur. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Je kan deze lichte tafel dan ook overal naartoe verplaatsen. Hoewel hij licht is, heeft hij door het ijzer in de kleuren messing en koper wel een robuuste uitstraling. Zet er een paar woonaccessoires . Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er past altijd wel bij jouw stijl!


Dit tafeltje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zo is de Cupid black ook verkrijgbaar in een large of XXL variant. Het frame van de Cupid is gemaakt van. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


De bijzettafels zijn leverbaar in maten. Gratis verzonden vanaf € 4-. LaForma Vivid salontafel marmer - LaForma. BePure Mellow Bijzettafels marmer antique brass.


De rechte lijnen en de contrasterende kleuren, geven de tafel een industriële uitstraling. De Karrara bijzettafel is hier perfect voor. Het sterke ijzeren frame is voorzien van een schitterend marmeren tafelblad met een mm dikke, opstaande rand.

Door de strakke looks van dit tafeltje zijn de mogelijkheden eindeloos. Plaats het als handig tafeltje naast de bank, of juist tegen de wand als plantenstandaard. Let op: Er zijn nog maar stuks op voorraad. Zuiver White Stone salontafel - wit - l.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel