Motorlift elektrisch

Dankzij het unieke doordachte ontwerp is deze professionele Falco Sollevatori motorlift standaard voorzien van de volgende handige eigenschappen . Deze professionele Falco Sollevatori motorlift is elektrisch te bedienen en zeer geschikt voor de grotere motorfietsen. De lift beschikt over een vergrendeling die op zes verschillende hoogtes instelbaar is. Zo staat de lift vast en kan er zorgeloos aan de motorfiets . Ontworpen voor intensief dagelijks gebruik.

De elektrisch hydraulische unit is compact geïntegreerd in de basis van het onderframe, waardoor er geen obstakels rondom de heftafel aanwezig zijn. De achterzijde van het bovenblad is voorzien van een luik om . Kies de geschikte motorheftafel die past bij uw motorfiets. Komt u er online niet uit?


Bel ons of kom langs in onze winkel, hier kunt u al onze motorheftafels bekijken. Vandaag bestellen voor 16:uur is meestal de volgende werkdag al geleverd. Chamberlain Mechanische en elektronische installatie Zit nog in verpakking.


Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.

Afmeting plateau: 45x15cm. Der automatische Torantrieb Modell HC260ML erfüllt die Anforderungen der geltenden. Elektrische quadlift 750kg. Moto-lift en Butler Bright Tengtools Dealer. Profiteer van de koopjes op eBay!


Na een week perfect gelopen te hebben,gaat poort bij het sluiten weer open bij het berijken van het eindpunt. Bediening middels voetpedaal. Unieke oprijgoot met elektrishe lier om uw motor tot 350kg veilig en makkelijk in de garage van uw camper of op een aanhanger te plaatsen. Ideaal hulpmiddel voor motor ofbrommer. Fabrikant: Sawiko Instructies.


Soepel rollende wielen en extra brede handgreep, dit maakt het makkelijk te bedienen voor één persoon. Motorlift aluminium voorbok. Minimale hoogte 110mmMaximale hoogte 385mmVoorzien van vaste en zwenkwielen met remStevig rubberen hefoppervlak4.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Maximaal hefvermogen: 5Kg. Zeer handige universele mini motorlift.

U kunt bij Boels een motorlift en tillift huren in diverse uitvoeringen, van materiaalliften tot krachtarmliften en stelliften. Bekijk nu ons assortiment!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel