Galaxy s6 edge prijs

Rechten bij kopen op afstand. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Productfiche samsung galaxy sedge 32gb gold: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de samsung galaxy sedge 32gb gold bij. Vergelijk prijzen van de Galaxy SEdge bij verschillende webshops en vind de beste deal. Het inch scherm loopt door over de zijkanten van het toestel.


Koop of Verkoop samsung galaxy sedge op Marktplaats.

En toch heeft de Galaxy Sedge weinig gemeen met het model van vorig . Dat scherm is zeer goed bestand tegen krassen en de behuizing is zeer goed bestand tegen krassen. Samsung Galaxy Sedge Gb. De meest recente software-versie is verouderd: Android 7. Lees 9reviews Schrijf een review.


Maak de perfecte selfies in enkele seconden met de megapixel frontcamera. De SEdge is dat alles met een scherm dat doorloopt aan beide kanten. GHz octa-core processor alongside 3GB of RAM and 16- megapixel rear camera.

Originele nieuwprijs : 8200. Naast een unieke uitstraling zorgt het . Bekijk ons aanbod of andere producten in ons aanbod. Check out device full specs, reviews, features and offers. You can also ask questions and compare prices before buying online across Delhi, Mumbai, Chennai and Hyderabad.


Indien de klant een aanvraag doet tegen een op de website vermelde prijs , welke prijs inmiddels is verhoogd of onjuist blijkt te zijn, zal Viking dit per omgaande aan de klant mededelen. De klant wordt geacht met de aldus medegedeelde prijs in te stemmen indien hij niet binnen twee werkdagen schriftelijk bezwaar . Op dit moment is hij is nog niet leverbaar. Voetnoot Mogelijk heb je dit verhaal al eens ergens anders gelezen . Het toestel heeft een inch scherm die aan beide kanten doorloopt tot. Aangezien de Galaxy SEdge en Galaxy Sop het scherm na identiek zijn, betaal je dus een premium voor het scherm.


Deze premium is ongeveer €1bij de introductie van beide toestellen, want de Galaxy SEdge (32GB versie) kost bij introductie €8en dit vinden we een forse prijs. Wel verwachten we dat de prijs. Dat maakte het bedrijf bekend na tegenvallende verkoopsinkomsten.


Discover the latest features and innovations available in the Galaxy Sedge 32GB (ATT).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel