Zink gevel

De verschillende RHEINZINK gevelsystemen onderscheiden zich door de grote verscheidenheid en toepasbaarheid in vrijwel iedere stijl. Gevelbekledingen van RHEINZINK zijn van een tijdloze schoonhei absoluut onderhoudsvrij en . Creëer een duurzame, esthetische architectuur. Zink past zich aan alle gevelvormen aan en is verkrijgbaar in verschillende oppervlakteaspecten Natuurlijk . De bevestiging kan op een houten of een metaal lattenwerk.


Dankzij de diepe voeg, u heeft keuze uit voegbreedtes, krijgt de gevel een hoogwaardig esthetisch uitstraling.

Een zinken gevelbekleding is een voorbeeld van een metalen gevelbekleding. Gevelpanelen worden op maat gemaakt . Ontdek hier de mogelijkheden en toepassingen van een gevelbekleding in zink. Een gevelbekleding in metaal is ideaal voor een moderne woning.


Hun architecturele uitstraling maakt ze ideaal voor de afwerking of renovatie van een gevel. De meeste voorkomende metalen gevelbekledingen zijn koper, aluminium, inox en zink. Welke bekleding in metaal jij kiest, is afhankelijk . Bekijk de producten onder GEVELBEKLEDING IN ZINK.


Tegenwoordig zie je ze steeds vaker opduiken, de woningen die zijn voorzien van een gevelbekleding van zink.

Deze gevels duiken steeds vaker op omdat het materiaal zorgt voor een absolute meerwaarde voor je woning. Kiezen voor zink is namelijk kiezen voor een tijdloos materiaal die precies zo kan worden . De gevel bepaalt voor een zeer groot deel het uitzicht van een woning. De lat mag dus esthetisch hoog worden gelegd. VMZINC, marktleider in zinken systemen voor dak en gevel , bouwde de afgelopen jaren een stevige reputatie op. Het bedrijf biedt verschillende plaatsingstechnieken aan en ontwikkelde . Titaanzink is uitermate geschikt als gevelbekleding voor zowel grote als kleine geveloppervlakken.


Hiervoor kunnen ook de traditionele “dak”systemen uitstekend toegepast worden. Daarnaast zijn toepassingen in cassettevorm en plankprofiel uitermate geschikt. Bij een goede voorbereiding van een zinken gevelbekleding. Het laat zich eenvoudig plooien en bewerken en is daarmee erg geschikt als dak- of gevelbekleding.


Bent u ook uit gekeken op die saaie oranje bakstenen? Wenst u uw gevel meer karakter en persoonlijkheid te geven? Misschien is zink iets voor jou? VMZinc pakt uit met een gevarieerde collectie zinken gevel - en dakbekledingsystemen. Met dit ruime aanbod kan VMZinc elke woning een toets geven waar de bewoner zich goed bij voelt, nieuwbouw of renovatie, klassiek of strak.


VMZinc producten passen in elk project, nieuwbouw en renovatie. Het materiaal biedt tal van voordelen.

Zink is een van de metalen die worden toegepast als dak- en gevelbekleding. Zinklegeringen worden al eeuwen gebruikt. Later ontdekten India en China het metaal.


In de Westerse wereld leerden . IAA Architecten heeft de uitbreiding van het ziekenhuis in Oldenzaal voorzien van een zinken gevel met een opvallende belijning. Samen met de zinkproducent is hiervoor een nieuwe techniek ontwikkeld die een roevensysteem combineert met een felssysteem. Voor zowel nieuwbouw, renovatie alsook restauratiewerken kunt u bij ons terecht. Zij kan in principe worden toegepast in vlakken met een hellingshoek vanaf 3°, de voorkeur gaat uit naar hellingen groter dan 7°.


Er zijn twee montagesystemen: met voorgeprofileerde banen en met rechte opkantingen. Defrancq Bouwspecialiteiten is een one-stop-shop voor de professionele aannemer, dakwerker en schrijnwerker. Zink kan ook toegepast worden om de gevel te bekleden.


Het geeft de woning een exclusieve uitstraling en het is mogelijk om een bepaald onderdeel van de woning te accentueren. Het materiaal is licht van gewicht, hierdoor hoeven er geen bouwkundige ingrepen, zoals een zwaardere fundering, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel