Solnhofener tegels

De Solnhofener kalksteen (Duits: Solnhofener Plattenkalk) is een geologische formatie in de Fränkische Alb (Beieren). Ze is bekend als één van de belangrijkste vindplaatsen van fossielen uit het Jura, met name vanwege de vondsten van . Naam, Solnhofener kerntegels. Afmeting exact, 20x20xca.


Aantal mvolle pallet, Nee. Soort materiaal, Kalksteen.

Oppervlakte bewerking, Breukruw: Natuurlijk splijtoppervlak. Afwerking randen, Gezaagd en daardoor recht en strak. Aan de bovenkant kan een minimale kartelrand . Veelkleurige kalksteen met 'leisteen'-oppervlak. Jura Solnhofener Natuurruw. Afkomstig uit Beieren in Duitsland.


De Solnhofener -natuursteen wordt uit de groeve gekloven en op zijn kwaliteit gecontroleerd door ervaren vaklui. Het op maat verzagen gebeurt in de marmerzagerij. Het oppervlak wordt in zijn oorspronkelijk gekloven staat geleverd (natuurruw).

Variante uitvoeringen in lichtgeslepen en fijnverzoet echter mogelijk. Darüber hinaus werden alle weltweit gefragten Natursteine wie KALKSTEIN, SCHIEFER, QUARZIT, GRANIT SANDSTEIN u. Toepasbaarheid buiten: ongeschikt. Land van herkomst: Duitsland.


REINIGEN, BESCHERMEN en ONDERHOUDEN. SOLNHOFENER TEGELS gezoet en gepolijst. Alle producten zijn, die vallen onder Duitse Wasmiddelen besluit, bij het UMWELT-BUNDESAMT BERLIN geregistreerd. Wil je graag grotere hoeveelheden bestellen van dit product? Dan is de kans aanwezig dat je kan profiteren van kortingen.


De normale bezorgtijd bedraagt 2-werkdagen. GG Bij Batsleer te Brugge (Assebroek) kan u terecht voor al uw tegels. Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte! De tegelzetters zochten na afloop van het werk de vele onbeschadigde tegels uit de berg Solnhofener Platten, die ze uit de vloer op de begane grond van de villa Ubbo Emmiussingel hadden gebroken.


Mevrouw Kortewiek had daarin toegestem want ze kon met de oude beigekleurigetegels,dienietbijdetinten vanhaar . HMK P- Edeldweilzeep Liter. Voor alle natuur- en kunststofgebonden steen als, marmer, jura-marmer, solnhofener tegels , travertin, terrazzo, muschelkalk, graniet, leisteen, tegels en plavuizen, cotto enz. Ook reeds aanwezige verweerde en gebroken tegels werden gerestaureerd.


Het materiaal was razend populair een aantal . PEdelzeep is een milde, neutrale reiniger met speciale, natuurlijke onderhoudscomponenten voor alle natuur- en kunststofgebonden steen als marmer, jura-marmer, Solnhofener tegels , travertin, terrazzo, muschelkalk, graniet, leisteen, tegels en plavuizen, cotto enz.

Door regelmatig gebruik wordt het oppervlak mooier. Deze neutrale reiniger is geschikt voor al het nieuwe en bestaande kalkhoudende natuursteen zoals marmer, solnhofener en travertin, en ook voor tegels en plavuizen. De formule is speciaal ontwikkeld om lichte cementsluier, bouwvuil en waslagen soepel te verwijderen.


Vraag ons vrijblijvend om een offerte. Witte dunbedmortel voor natuursteen op wand en vloer. Standaard natuursteen-dunbedmortel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel