Zwarte vloertegel

Compleet aanbod zwarte vloertegels. Hier is een zwarte vloertegel te zien met een afmeting van x 20cm. Deze tegel is per stuks verpakt en vult een oppervlakte van vierkante meter.


Praxis heeft een breed assortiment aan vloertegels die bijvoorbeeld in de badkamer, keuken of gang geplaatst kunnen worden. Deze vloertegel van Praxis is geschikt voor . Zwarte vloertegels in vele maten en uitvoeringen vind je bij Priggo.

Korting tot wel - nergens goedkoper! Bestel nu zwarte vloertegels online! Vind zwarte vloertegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Tegels in Huis altijd de goedkoopste.


Op elke vloer past een tegel … Maar welke? Deze vorstbestendige Element vloertegel met een natuurlijke look is geëmailleer waardoor hij goed bestand is tegen basen en zuren. Ook geschikt voor je badkamer en keuken, dus.

Naar het vergelijk Vergelijken. Materiaal: Keramisch Vorstbestendig: Ja Gewicht: kg. Stuur naar een vriend(in). Vloertegel Sjark silver gerectificeerd 67x6cm. Productprijs (incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Zowel in onderhoud als stijl kan je alle kanten uit. Elios, Grand Place, Bruxelles, vloertegel in div. Dat betekent dat er ruime keuzemogelijkheden worden geboden in het aanbod van donkere vloertegels.


Zo kan de keuze worden gemaakt voor zwarte vloertegels met een erg donkere uitstraling, maar ook voor tegels met een antracietkleur. Serie Strak design zwarte vloertegel. Geschikt voor binnen in matig belopen ruimtes. Maten Afmeting 20cm x cm.


Kleuren Deze serie is verkrijgbaar in de kleur(en):. Gebruik voor het aanbrengen van de . Keramische zwarte vloertegel full body 60xdoor en door gekleurd. Is dit niet de zwarte vloertegel die u zoekt kijk dan verder in onze webshop.

Ga hiervoor links op de pagina naar de link:tegels wand en vloer. De zwarte tegels zijn verkrijgbaar in formaten tussen de 10xen 80x8 een ruime keuze dus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel