Schilderij ophangsysteem plafond

Schilderij ophangsysteem. De gepatenteerde schilderij ophangsystemen van STAS zijn in te delen in twee categorieën. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafond , aan de . Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.


Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand.

Het schilderij ophangsysteem Karwei is verpakt in een all-in koker, die meter ophangrail bevat inclusief montagemateriaal, ophangdraden en haken. U vindt bij Karwei ook andere producten en accessoires. Gamma, Hornbach en Karwei leveren de schilderij - ophangsystemen van het merk ArtiTeq. De ophangrailsen worden allemaal aangeboden in starter setjes.


Een set bevat een ophangrail, een montageset (schroeven, pluggen, click en connect en eindkappen) en haken en koorden. Een ophangrails aan een plafond monteren is niet altijd even makkelijk. Wat als een plafond bijvoorbeeld gestuct is?

Hier leest u de belangrijkste tips voor het monteren van een plafondrail. De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Deze rail is geschikt om tegen je wand te monteren. De witte primer rail is overschilderbaar in de kleur van je muur, hierdoor wordt de rail bijna onzichtbaar.


Je kunt de Artiteq clickrail snel . Met deze ophangsystemen hang je snel en eenvoudig schilderijen op aan betonnen plafonds en systeemplafonds. Eenvoudig een fotolijst of schilderij ophangen zonder te boren! Wilt u een nieuw schilderij of fotolijst aan uw muur ophangen? Maar wilt u liever niet de muur beschadigen? Kies voor een schilderij ophangsysteem.


De sterke en kwalitatieve schilderijrails van STAS kunt u bijna onzichtbaar aan uw wand of plafond monteren. Dan is een schilderij ophangsysteem ideaal voor u! Deze producten zijn elegant en nauwelijks opvallend. Door een combinatie van de toegepaste materialen hebben . Newly denkt in oplossingen!


Wij hebben gekeken, geluister geconstateerd en zijn de uitdaging aangegaan om het eerst echte ophangsysteem voor schilderijen te ontwikkelen dat voor 1 bedacht is door de gebruikers zelf!

Of u nu een wandrail of een plafondrail wilt, een minimalistische rail of juist een hele stevige rail . De Click Rail is een flexibel schilderij ophangsysteem dat onder het plafond wordt gemonteerd. Geen naden in de rail: tot 600cm als één lengte thuisbezorgd. CLICKRAIL WIT SCHILDERIJRAILS.


Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren! Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafond , hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Het Stas Multirail Max systeem is een wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien.


Artiteq Ceiling Strip aan de wand bij systeemplafond.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel