Pandomo stuc

Vormgevingselement kleur: eindeloze mogelijkheden. Iedere schakering kan individueel gevarieerd worden. De vijf nevenstaande kleurenwerelden licht, natuur, puur, vrolijk en accent bieden een goede oriëntering voor de kleurgeving van ruimtes.


De oorspronkelijk door Johannes . U kunt ook kiezen voor de exclusieve uitstraling van betonlook , marmerstuc, pandomo en tadelakt in de keuken of badkamer. Deze afwerkingen zijn uiterst geschikt voor in badkamers omdat ze spat waterdicht zijn door hun waterdichte componenten epoxy laag.

Een bepaalde sfeer creëren? Bent u de tegels in het toilet of keuken zat? Het heeft een mooie, strakke, glanzende uitstraling. Het is geheel naadloos en . Vergelijkt u pandomo met reguliere afwerkingen zoals stucwerk , spuitwerk of tegelwerk, dan is één ding duidelijk: pandomo biedt u veel uitgebreidere mogelijkheden en creativiteit om geheel op maat uw interieur kleur en karakter te geven. Een gemêleerde betonlook voor een badkamer of een keukenblad in pandomo , het . Tevens is het hierdoor makkelijk afneembaar.


Een nadeel van Stone oil is dat het een gelige gloed kan krijgen. Een alternatief zou kunnen zijn: 2-componentenlak of parketlak.

Beton Ciré, Dit is de meest populaire betonstuc van dit moment en wordt met name veel toegepast in badkamers, toiletten en op meubels. Dit is een cementgebonden stucwerk wat bestaat uit mineralen en een echte betonlook creëert op uw wanden. Ardex Betonlookpleister PANDOMO WALL decoratief kg. Producten van Ardex staan bekend om de superieure kwaliteit, soepele verwerking, snelle droging en uitharding (dus tijdswinst) en unieke producteigenschappen. ARDEX PANDOMO Wis een decoratieve witte betonlookpleister op cementbasis en . Pandomo is in ieder geval zeer geschikt . Mocht de ondergrond niet geschikt zijn voor cement dan zijn er tegenwoordig veel alternatieven om een waterdichte afwerking te kunnen realiseren.


Wilt u geen tegels in uw badkamer maar een naadloze wandafwerking? Het cement gebonden stuc geeft een glade en glanzende betonlook uitstraling. Dit materiaal is in alle kleuren leverbaar. Voor een moderne en inspirerende afwerking kiest u voor Warta. Maar ook in uw woonkamer . Als ervaren stukadoor zijn we bekend met allerlei verschillende soorten wand en afbouw werkzaamheden.


Heeft u oog voor precisie en detail dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoorsbedrijf MrStuc is zeer vakbekwaam in diverse soorten wand en plafond afwerkingen van stijlvol tot luxe afwerkingen. Harmonieuze oppervlakten, alsof ze gestucadoord zijn en bovendien nog zo glad en zuiver als een behang.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel