Marokkaanse tegels zwart

Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Ruim aanbod kleuren en vormen. Op maat gemaakte panelen in tot weken. Vind marokkaanse tegels op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Handgemaakte, handgebakken en handgesneden zelliges.

Elke kleinere maat is op aanvraag verkrijgbaar. De prijs van de zelliges is per vierkante meter. Eigen productie en direct uit voorraad leverbaar. Dit kan bij Tegelmegashop waarbij u verzekerd bent van topkwaliteit voor een scherpe (online) prijs en een prachtig assortiment. Profiteer zowel online als in . Ieder tegeltje heeft een andere kleurschakering.


De tegeltjes hebben een onregelmatig oppervlak en randafwerking. Ze zijn in een groot kleurenpalet verkrijgbaar en geven karakter aan uw vloeren en wanden.

Vooral de vele schakeringen en zuiderse dessins zorgen voor een origineel resultaat. Advies voor het correct snijden, plaatsen, voegen van je Mosaic del Sur marokkaanse tegels - Zellige. Ontdek dan zeker ons aanbod in onze toonzaal in Ruddervoorde. MAROKKAANSE ZELLIGE ZWART 801.


De standaard zelliges van de Tegel bv liggen in principe op voorraad. Alle bijzondere vormen zelliges zijn op bestelling in alle kleuren leverbaar. Het artisanale karakter van zelliges maakt ze een unieke keuze voor je keuken of badkamer. De marokkaanse cementtegels die wij aanbieden zijn geperste, eerste kwaliteits tegels geschikt voor wand en vloer. Deze tegels worden enkel voor export gemaakt in een betere kwaliteit als de gewone huistegel in Marocco zelf.


Deze unieke tegel wordt nog altijd met de hand gemaakt en er worden unieke kleuren voor gebruikt waarvan de grondstof duur is. In het onderstaande prijzenschema ziet u aan welke prijs (inclusief btw) u dient te denken . Strakke lijnen, hoogglans en vaak rustige kleuren geven de woning een luxe uitstraling. De vierkanten tegeltjes in kleuren als zwart , wit, of grijs passen goed in een modern interieur, maar wil je liever iets inspireren dan past het onderstaande . De tegels worden met de hand geknee gevormd en aangestampt. Daardoor is het oppervlak van elke tegel anders en dus uniek.


De Zellige is ideaal voor de keuken, badkamer of sanitaire ruimtes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel