Velux ggl 1 afmetingen

Vervangen door het MKformaat. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven. Het is dus van belang dat u de code van uw. GGL- GGL- GGL- GGL - , GGL-1 GGL- GGL-3 GGL- GGL- GGL-1 GGL- GGL-7 GGL-8.


Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven.

Ons uitgebreid gamma van standaard afmetingen beantwoordt aan alle vereisten. U kan de verschillende afmetingen hieronder raadplegen per productcategorie. De blauwgekleurde prijzen vindt u terug in de catalogus. De prijzen in het grijs kunt u opvragen via onze prijsconfigurator. CK0 GGL , 5x 70 3x 50 4x 639.


CK0 GGL , GGU, 5x 77 3x 58 4x 719. De CKkan gebruikt worden als vervanger van de GGL -9.

De bediening en ventilatieklep zit aan de bovenzijde van het dakvenster. Alle dakvensters korting op de adviesprijs, nergens goedkoper! Voor het vervangen van uw velux dakraam kunt u dit omrekentabel gebruiken voor het beste eind resultaat.


Velux dakraam vervangen bekijk hier de maat van uw dakraam. Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag bij VELUX Nederland. Behoren tot het standaard leveringsprogramma van VELUX. Prijzen en levertijden op aanvraag.


In de onderstaande tabel is de vrije doorgang van diverse typen dakvensters beschreven, de onderzijde van het dakvenster dient op maximaal meter van de vloer te zijn geplaatst. Vrije doorgang breedte x hoogte in mm. Om het juiste product te vinden dat op uw VELUX dakvenster past, dient u het raamtype en de maatcode van uw VELUX dakvenster bij uw bestelling te selecteren. VELUX maatcodes, Buitenwerkse maten (bxh).


Ventilatieklep oppervlakte. De productcode van uw dakramen is te vergelijken met de pincode van uw . Velux compleet met gootstukken voor gegolfde dakpannen en bevestigingshaken. VELUX dakramen zijn op- gezet volgens het volgende systeeBelangrijk! Contacteer ons voor beschikbaarheid in drievoudige beglazing .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel