Rolgordijnen voor kiepramen

Op zoek naar raamdecoratie voor je draai – kiepraam ? Wij bieden raambekleding aan speciaal voor draai- kiepramen. Bekijk nu de beste opties en de populairste producten! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Met deze steun voor draai- en kiepramen is het mogelijk om raamdecoratie op te hangen zonder te hoeven boren.


Houdt u van veel licht in huis?

Kies dan de Top Down Bottom Up optie, hierbij kunt u de stof zowel aan de onder- als bovenkant bedienen. De versie met spankoorden wordt aan de boven en . Een dakkapel bestaat in veel gevallen uit een normaal raam en een draaikiepraam. Welke raamdecoratie pas je hiervoor toe? In dit blog behandelen we de verschillende raamdecoratie mogelijkheden voor draai- kiepramen , ook wel kantel kiepraam genoemd.


Shutters, (duo) rolgordijnen , dupli plissés en . Die heten de easy click rolgordijnen en zijn speciaal voor draaikiepramen. Veel moderne huizen hebben ramen die naar binnen opengaan, ook bekend als draai- kiepramen. Wij hebben hiervoor de mooiste raamdecoratie op een rijtje gezet.

Deze link is een voorbeeld. Duocell shades en plissé gordijnen zijn mooie en zeer praktische producten voor uw draaikiepramen. Doordat de duocell ingespannen is heeft het een strak hanggedrag, waardoor deze ook makkelijk mee beweegt met het raam. Tevens heeft u keuze uit diverse uitvoeringen.


Bij een draaikiepraam adviseren wij type . Mini Cassette Rolgordijnen. Omdat een draai- kiepraam op verschillende manieren geopend kan worden, is het zeker van belang dat raamdecoratie hierbij niet in de weg hangt. Tegenwoordig zijn heel veel huizen uitgerust met (kunststof) draai- kiepramen. Hoewel dit fijn is voor het onderhou is het vaak lastiger om een passende raambekleding te vinden voor deze ramen.


Ze gaan meestal naar binnen open, dus iets in de dag op je kozijn monteren zorgt er voor dat het raam niet meer open kan. Behalve verticale jaloezieën, is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai- kiepraam. Ieder product heeft eigen passende klemsteunen, van rolgordijnen tot horizontale jaloezieën. Draai- kiepramen komen er meer en meer. Zonnelux bracht al eerder de oplossing Perfect-Click (klemmen zonder te schroeven) voor Rolgordijnen Plissé, Duossé en Jaloezieën.


En nu dus Perfect-Tape met plakprofielen. De complete cassette wordt hierbij direct op het draai- kiepraam gemonteer . Nooit meer gedoe met kiepramen die niet meer open kunnen met een rolgordijn die speciaal voor je draai- of kiepraam bedoeld is. Weet iemand een alternatief voor een Luxaflex rolgordijn voor een kunststof draaikiep raam?

Wij vinden Luxaflex wel erg duur. De stof zorgt voor een verduisterend effect en dat maakt het product uitermate geschikt voor slaap-en kinderkamers. Het rolgordijn is eenvoudig zelf in de breedte in te korten en wordt . Bestel eenvoudig en snel uw verduisterende rolgordijn voor draai- en kiepramen op maat.


Voordelig, veilig en snel!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel