Quickstep largo

De lange planken van de Largo laminaatcollectie maken elke kamer bijzonder. Met hun uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademen ze klasse en kwaliteit. Uniek is de grote variatie in kleurtinten en prints. QuickStep Largo laminaat vloeren kopen?


Quickstep Largo heeft net als alle Quickstep . Nu tijdens onze leegverkoop!

Maak uw vloer af met brede en lange laminaatplanken. Wij bezorgen door heel Nederland en Belgie. Opzoek naar een mooie laminaatvloer? Voor welke kleur en stijl kiest u? Quick-Step kent vele kwaliteiten en komt al in vele huizen voor. Gaat u voor een lichte vloer om uw kamer een ruime en rustige uitstraling te geven?


Tezamen met (!) verschillende prints van dit decor maakt deze laminaatvloer tot een van de meest sp. Full Largo range in stock with smaples available. Extra Wide (1- 239mm).

Zijn mooie extra lange en brede planken met v-groef aan alle zijde van de laminaatdelen. De lengte van de laminaatplank is 205cm en de breedte is 25cm. Kenmerkend aan dit Quick- Step product is de v-groef, zowel op de korte ( kopse ) als lange zijde is deze te zien.


The long planks of the Largo laminate collection will make any room special. With their extraordinary length of more than two metres, they exude class and quality. Natural varnished merbau. Lange, brede en dikke Laminaat planken met jaar garantie. De Largo parketplinten hebben eveneens een groef voor kabels in de achterzijde.


Afhaal in almere of lemmer. Quick Step Largo vloeren voor €2m- Gratis Thuisbezorgd! De hele quicktep largo collectie voor de super scherpe prijs van €2per m². Deze prijs is in tegenstelling tot vele andere ( marktplaats)aanbieders: incl. Bekijk de hele Largo collectie bij Parketoutlet.


Wij garanderen de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Bij ons krijgt u het snijverlies gratis - Bereken snel uw prijs! Nu te koop bij Laminaatdirect.


Die uw kamer een geweldige uitstraling geeft. Scherp geprijs jaar garantie.

Laagste prijs, professioneel advies en snelle levering! De voordelen van Ambifloor.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel