Zwevende dekvloer isolatie

Zwevende dekvloeren zijn er in veel maten en varianten. Wesselink Isolatie adviseert, levert en monteert voor u de juiste zwevende dekvloer. Want alleen de juiste combinatie van materiaal en montage zorgt voor een optimaal resultaat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor advies en informatie.


Isover Sonefloor is een zeer drukvaste onbeklede glaswolplaat waar een zwevende dekvloer mee gelegd kan worden ter verbetering van de contactgeluidsisolatie , zowel in nieuwbouw als renovatie.

Door de hoge drukvastheid en vormvastheid wordt meer zekerheid geboden met betrekking tot een juiste verwerking. Kies isolatiemateriaal met de juiste eigenschappen en dikte. Gebruik alleen materialen, specifiek bedoeld voor zwevende dekvloeren : Minerale wol, in de vorm van platen. Of stroken, bij een zwevende dekvloer met zwaluwstaartplaten. Geëlastificeerd polystyreenschuim, in de vorm van platen.


Is het speciaal bedoeld voor . EPS is daarom bij uitstek geschikt voor vloerisolatie. Voor vrijwel iedere denkbare toepassing heeft Kingspan Unidek het juiste type vloerisolatie beschikbaar, zoals Solidek TK, een vloerisolatieplaat tegen contactgelui geschikt voor het isoleren van zwevende dekvloeren of Solidek TKFP, een vloerisolatieplaat met .

Een natte zwevende dekvloer wordt verkregen door het toepassen van natte materialen zoals een anhydrietvloer of betonnen dekvloer. Een droge zwevende dekvloer is een zwevende dekvloer die door droge materialen wordt samengesteld (dekking met plaatmateriaal, isolatiemateriaal , randisolatie e.d.). De akoestisch isolerende zwevende vloeren toegepast in de woningbouw zijn voor ongeveer bedoeld om de geluidsisolatie te verbeteren. Thermisch isolerende zwevende vloer : Deze is bedoeld om de thermische isolatie te verbeteren. ROCKWOOL vloerisolatie is uitermate geschikt voor het thermisch en akoestisch isoleren van zwevende dekvloeren , houten vloeren en begane grondvloeren.


Veel mensen staan er tegenwoordig niet bij stil, maar wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van vloerverwarming in je woning, zeker wanneer deze wordt gecombineerd met een zwevende dekvloer is het bijzonder belangrijk om de ondergrond goed te isoleren. Doe je dit niet, dan loop je namelijk het risico dat een . Op de constructievloer wordt een isolatielaag aangebracht. Op deze isolatie wordt een anhydriet of betonvloer gestort van minimaal 4cm dik. Van Wylick Vloermortels - toepassing van lichte isolerende mortel uitstekend voor het aanbrengen van akoestisch voor het creëren van een zwevende dekvloer.


Een zwevende dekvloer met de geluidsisolatie IsoBouw dB-vloerplaat is een uitstekend alternatief ten opzichte van zware massieve betonvloeren. Dankzij het geëlastificeerde airpop heeft de IsoBouw dB-vloerplaat zowel een thermisch als een geluid-isolerend vermogen. Onder de lichte opbouw valt een lichte of drogezwevende ondervloer en een verhoogde vloer.


Voorliggende voorziening behandelt de gegoten zwevende chapes en de zwaardere betonnen dekvloeren. Tot dit laatste type van zwevende dekvloeren behoren de zwevende dekvloeren uitgevoerd hetzij met isolatiemateriaal , . Samenvatting van de genormaliseerde karakteristieken met betrekking tot de vervormingsweerstand van isolatiematerialen onder zwevende dekvloeren onderworpen aan de gebruiksbelasting en een overzicht van de belangrijkste karakteristieken die verduidelijking kunnen gebruiken.

In de praktijk voldoet iedere geluids- isolatie aan de gestelde eisen. De belangrijkste details zijn wand aansluitingen en leiding doorvoeren. Alle contact van de dekvloer met de draagvloer worden voorkomen.


Het succes van een zwevende geluids isolerende vloer is afhankelijk van het op de juiste wijze aanbrengen van de . Over dit controleplan… Morteldekvloeren op isolatie noemen we ook wel zwevende dekvloeren , omdat ze niet (mogen) hechten aan een ondergrond en wand. De reden hiervoor kan zijn dat men een thermische laag nodig heeft tussen de ondergelegen buiten- en binnenruimte. Voor verhoogd comfort en duur- zamere bouw (DUBO) gelden de eisen:. Dat geldt voor zowel de zwevende als de hechtende dekvloer. Het ligt echt kritisch, want een deuk in de isolatielaag kan al een flink geluidslek betekenen.


Wil men geen zwevende dekvloer , dan moet er als alternatief een hele zware vloer worden gelegd. De constructie moet daar dan wel op gebouwd . Vloeren kun je prima isoleren door een zwevende vloer aan te brengen. Een Gyproc dekvloer biedt een snelle en doeltreffende oplossing, bij zowel houten als betonnen vloeren.


Met de handzame Gyproc Rigidur Vloerplaten maak je snel en eenvoudig een zwevende dekvloer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel