Stucen kosten per vierkante meter

Tijdens uw zoektocht naar een stucadoor is er een vraag die snel in uw opkomt: wat kost een stucadoor? U wilt immers weten of de prijzen van een stucadoor passen in uw budget. Lees snel verder voor de kosten van het laten stucen van uw muren of plafonds en ontdek hoe u kunt besparen op de . Stucen is het egaal afwerken van muren of plafonds met een cement- of gipslaag en is specialistisch werk.


Een stuclaag kan worden aangebracht over gipsplaten, metselwerk of beton.

De prijs van stucwerk kan per uur maar wordt in de meeste gevallen per mberekend. De variatie in de prijzen komen . Wat kost een stucadoor nu eigenlijk? Ontdek hier de prijzen van een stucadoor en van de verschillende soorten stucwerk zoals glad stucen. Het spackspuiten van muren en plafonds in uw huis is een goedkope manier van stucen , spackspuitwerk gaat machinaal, dus de stukadoor is sneller klaar met het stucen van uw woning en de prijzen per vierkante meter zullen hierdoor lager blijven. Veel mensen vragen zich af wat een stucadoor kost.


De stucadoor kosten €- €per uur en er zijn slimme besparingen op de kosten glad stucwerk!

Soort stucwerk, Richtprijs materiaal per m Richtprijs arbeid per m Gemiddelde richtprijs per m(incl. materiaal, arbeidskosten en btw). Spuitpleister , € tot € 1 € tot € € tot € 15. Behangklaar stucen , € tot € € tot € € tot € 17.


Sausklaar stucen , € tot € 1 € tot € € tot € 24. Schuurwerk, € tot € 14 . Gemiddeld € - € per m afhankelijk van het soort stucwerk. Dienst stukadoor, Stukadoor kosten per m inclusief stucwerk, Stukadoor kosten per uur, inclusief stucwerk. Spackspuitwerk brengt een stukadoor machinaal aan, waardoor het de voordeligste manier van stucen is. De stucadoor prijs ligt tussen de € - € per m afhankelijk van het soort stucwerk.


Zie hier alle prijzen en. Spring naar Berekening voor het laten stucen van uw huis - Bij het laten stucen van een nieuwbouwwoning zullen de stucadoor prijzen per vierkante meter een stuk lager liggen. Spring naar Behang- en sausklaar stucen - Het sausklaar maken van de muur is iets duurder omdat dit preciezer moet gebeuren.


Ook is het stucen van het plafond duurder omdat dit op een lastige positie gedaan moet worden. Door deze twee stucwerken te laten uitvoeren, kan je rekenen op strakke muren voor je . In deze tabel zie je de kosten van een stukadoor en de kosten voor het zelf stucen.

Als je stucwerk ter verfraaiing wilt met een structuur erin ben je vaak ietsje duurder uit, alhoewel dit steeds meer voorkomt in Nederland en de prijs hiervan dus ook zakkende is. De kosten van stucwerk worden meestal per m( vierkante meter ) berekend. Zo kan je dus vrij makkelijk een schatting maken, hoewel de prijs per.


Wat zijn de kosten van stuc? Verschillende soorten stuc hebben verschillende prijzen. Een basis stuc voor woonkamer en plafond kost je vaak niet meer dan een tientje per vierkante meter.


Wil je echter stuc die goed is voor vochtige ruimtes kun je gerust rekenen op tien keer zoveel per vierkante meter. In de volgende tabel vind je de kosten per vierkante meter voor het sausklaar stucen van je oppervlakten. De prijzen zijn inclusief arbeidskosten , materiaal en BTW.


Voor grotere oppervlaktes wordt in de regel minder geteld per vierkante meter omdat de stukadoor door kan werken en grote delen ineens kan doen. Dit is niet alleen makkelijker. Je mprijs is uiteraard ook afhankelijk van hoeveel je tegelijkertijd laat doen. Dit komt door het feit dat een plafond stucen iets duurder zal uitvallen.


Door hier een onderscheid in te maken, zullen de stukadoor prijzen realistischer worden. Voor een plafond moet er gemiddeld zo een €- per vierkante meter extra worden gerekend. Hierin zit de extra tijd die het kosten en het gebruik van een steiger . Als u aan het zoeken bent naar een stucadoor wilt u ook weten wat hij gaat kosten. U kunt op deze pagina alle informatie vinden over de kosten van een stucadoor en het laten stucen van uw woning.


Zo zult u ontdekken hoe de kosten van een stucadoor zijn opgebouwd en wat de prijzen van verschillende . In dit artikel geven we een inschatting van de kosten. Wil je exact weten wat het stucwerk van jouw woning gaat kosten vraag dan offertes aan bij stukadoors in jouw regio. Voor het behangklaar stucen van wanden rekent een stukadoor ongeveer tussen de € tot € per vierkante meter.


Bij twee stukadoors lag de kostprijs per m² op ongeveer à euro. Probleem was dat ze tot over hun oren in het werk zitten. Nu hebben wij nog iemand gecontacteer hij is komen kijken én hij zou redelijk snel kunnen starten met de werken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel