Mos muur maken

Groene wanden zijn vernieuwen duurzaam en mooi. Een groene moswand of mos muur is de mooiste in zijn soort. Mossen zijn er altijd en overal. In ons ecosysteem zijn ze onmisbaar als zuurstofproducent, isolatiemateriaal en erosie stopper.


Een DIY moswand maken in huis! Een verticale tuin tegen je muur zonder onderhoud.

De wandtegels “ MossTile” zijn van Italiaanse tegelmaker Benetti Stone bestaat uit natuurlijk mos op een brandwerende tegel. Ze komen in verschillende kleuren (het mos wel te verstaan) dus je kunt ze zelf combineren tot je tevreden bent. Heb je wel eens gehoord van mosgraffiti? Mos graffiti is een originele manier om je muren , of iets anders, te versieren.


Ook guerrilla tuinierders maken gebruik van mos graffiti om de boel op te vrolijken. Een leuk idee lijkt mij om een moswand aan te brengen op een muur in mijn woonkamer. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen meer geld dan ik bereid ben eraan uit te geven.


Toen is het idee ontstaan om zelf een moswand te gaan maken , alleen vind ik hier niet . Zo werd de versteende wijk Kronenburg opgefleurd met groene graffiti op de muren.

Deze vorm van urban- en guerilla gardening wordt steeds populairder. Hoe maak je een mosschilderij. Stel direct uw persoonlijk mos -schilderij of moswand samen in de door u gewenste afmeting, kleur, en afwerking met direct de juiste prijs.


Nu mensen milieubewuster worden en op een milieuvriendelijkere manier gaan leven, is het maken van levende, ademende graffiti een boeiende uitlaatklep geworden voor. Als er geen mos groeit op de paden en muren in de plaats waar jij woont, dan zal het mengsel van mos en melk waarschijnlijk niet werken. Moswens , uw partner voor een 1 natuurlijk onderhoudsvrij interieur. Met meer dan 6creatieve projecten in de fotogalerij is Moswens is dé moswanden maker en leverancier voor de hele Benelux. Het is goed mogelijk om de mos creaties in de buitenruimte als reclamemiddel te gebruiken, bijvoorbeeld op stenen muren of . Toch ziet het er erg mooi uit!


Een stukje natuur aan de muur , wij maken de mooiste creaties van mossen en andere duurzame elementen in elk formaat. Wil jij ook een mos schilderij? Een duurzame moswand past in elk interieur. Wij houden van mos en maken er prachtige producten van. Een moswand in vele tinten groen of in een andere kleur.


Onze klanten maken met mos een mooi en eigenzinnig duurzaam statement. Het lijkt overal te groeien, je gras te overwoekeren en niet in bedwang te krijgen. Misschien wordt het tijd om met de wind mee te buigen. Maak van dat ongemak een deugd.


Probeer het mostapijt in je gras niet te bestrijden, maar laat het groeien.

Met het gespaarde mostapijt kun je immers prachtige muurkunst maken. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden en laat ons helpen bij het maken van de juiste keuze. Het team van Mosmuur komt op aanvraag bij u ter plaatse om te kijken naar de ideale afmetingen om een maximaal effect te bekomen.


Ons projectteam denkt graag met u mee. Het proces om de mossen te stabiliseren is bij mosmuur geheel ecologisch. De planten worden behandeld via bio-polymeer coatings. Wij maken indien gewenst enkele . Dit conservatieproces is geheel biologisch afbreekbaar.


Graffiti-artiesten die behept zijn met wat milieubewustzijn, laten steeds vaker de spuitbussen voor wat ze zijn: vervuilende ondingen vol giftige chemicaliën. Hét alternatief is eco-graffiti of mosgraffiti: muren opsmukken met een bloeiende partij mos. Milieuvriendelijk en nog simpel ook.


Veel planten in je woning en een ware Urban Jungle creëren, is een echte trend. Maar tegenwoordig zien we nog een nieuwe manier om voor wat groen te zorgen: Moss Walls of moswand. Benieuwd hoe je op een leuke manier een volledige muur met mos kunt bedekken? Wij geven je enkele leuke voorbeelden en tips. Doe het mengsel in een emmer of kom en breng het in de gewenste vorm aan op de muur met het dikke kwastje.


Vooraf zou je een schets kunnen maken met krijt. Als je om bepaalde redenen het ontwerp of delen daarvan wilt verwijderen, besmeer het dan met limoensap. De mosverf is erg smakelijk voor slakken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel