Houtsoorten trap

Veilig, gemakkelijk beloopbaar en stevig: dat zijn de minimumeisen voor een trap. Eisen die hout probleemloos inlost. Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat u heel wat wooncomfort oplevert.


Zo voelt het in huis altijd warm aan. En omdat hout geen statische elektriciteit oplaadt, vangen houten trappen ook veel .

De beste houtsoort voor trappen. Wat zijn de voor-en nadelen van de verschillende houtsoorten ? Lees alles over de houtsoorten voor trappen hier. Als je je houten trap als een volwaardig element van je interieur beschouwt, dan laat je waarschijnlijk vooral de kleur van het hout een doorslaggevende rol spelen bij je keuze.


Maar misschien vind je ook de afkomst belangrijk en gebruik je liever Europese houtsoorten dan exotische houtsoorten voor je . Een houten trap heeft heel wat charme. Dankzij zijn warme en natuurlijke uitstraling komt hij perfect tot zijn recht in elk type interieur.

Maar niet elke houtsoort is geschikt voor een trap. Eigenschappen zoals duurzaamheid en kleur spelen een belangrijke rol. Welke houtsoorten zijn nu eigenlijk het meest . U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten , met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. Daarbij komt dat de keuze voor een houtsoort mede bepaalt wat de prijs is van uw trap. Bekijk diverse houtsoorten om uw houten trap mee te maken.


Hieronder een impressie van de meest gebruikte houtsoorten. Heeft u een andere houtsoort in gedachte voor uw trap , dan is dat altijd bespreekbaar. Hout blijft een populair materiaal in de keuze van een trap.


Maar toch is de ene houtsoort de andere niet. Een trap moet stevig zijn en liefst generaties lang meegaan. Vormt de trap ook een decoratief . Trappen zijn in de meest uiteenlopende houtsoorten te leveren, hieronder een aantal voorbeelden van de meest voorkomende houtsoorten.


De trappen kunnen zowel onbehandel wit gegron één keer gelakt of volledig afgelakt worden geleverd. De meest gekende houtsoorten zijn. Voor onze nieuwbouw hebben we gekozen voor een trap in een rode houtsoort dewelke een contrast moet geven t.

Verschillende leveranciers raden echter verschillende tropische houtsoorten aan. Ook blijkbaar soorten die nog amper ingevoerd worden volgens . Voor de uitvoering van trappen op maat is hout het meest populair, het is dan ook een erg veelzijdig bouwmateriaal. De ruime keuze laat toe voor elk budget en elke stijl een oplossing aan te bieden. Beuk en eik zijn de meest populaire houtsoorten voor trapbekledingen.


Lenferink Timmerfabriek staat garant voor uitstekende kwaliteit. Onze houten trappen worden dan ook gemaakt van massief hout. U heeft hierbij de keuze uit verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft haar eigen karakteristieke kenmerken. Dit komt tot uiting in zowel de kleur als in de structuur van de nerven.


Hier vind u de informatie over de verschillende soorten hout die wij aan u kunnen leveren. Klik op een van de plaatjes om meer informatie te vinden over het desbetreffende houtsoort. Beuken Nederlands (inlands), Belgisch en Frans Beuken verschillen onderling vrijwel niet in kwaliteit. Vurenhout is een naaldhout en dus een zachte houtsoort.


Het is de meest voorkomende en gebruikte houtsoort voor trappen. Laat u uw trap niet bekleden dan is het van belang dat u uw trap met een goede slijtvaste lak laat aflakken. Voor het bekleden van een trap vurenhout hier zeer geschikt. Welk houtsoort kies ik voor mijn trap ? Een veel gestelde vraag bij Houtentrappenwinkel. Er is keuze in veel verschillende.


Voorbeelden van de meest voorkomende houtsoorten. Wij zijn bezig met de renovatie van ons huis en willen binnekort een nieuwe zoldertap steken. Om ervoor te zorgen dat die matcht met de trap van de benedenverdieping, willen we graag weten welke houtsoort dit is? Kan iemand dat afleiden van deze foto? De trap is een zeer belangrijk onderdeel van een woning of bedrijfspand.


Niet alleen de plek waar de trap zich bevindt is van belang, ook het uiterlijk van de trap dient er goed uit te zien. Bij Veijer Trappen kunt u kiezen uit verschillende soorten trappen. U kunt kiezen uit de volgende houtsoorten voor uw trap.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel