Glazen ramen

Buys Glas is uw partner voor glazen ramen voor uw pand. Wilt u uw glazen kantoor voorzien van wat privacy wanneer u dit wenst? Dan kunt u gebruik maken van LCD glas. Dit glas kan met één druk op de knop worden omgetoverd van helder doorzichtig glas naar ondoorzichtig mat glas.


Dit kan uitermate goed van pas komen in zowel het interieur als het exterieur.

Bij elk Belisol- raam krijg je de kans om je eigen unieke beglazing samen te stellen. Maak je keuze uit diverse glassoorten. Het glas in je aluminium ramen is de grens tussen warmte en kou.


Het zorgt voor je veiligheid en je kunt het volledig op je wensen afstemmen. Het loont dus de moeite om even bij je keuze stil te staan. Je Belisol-adviseur kan je makkelijker helpen bij je keuze als je op voorhand al hebt nagedacht over de volgende vragen:.


Glas wordt sinds de Romeinse periode gebruikt om ramen te maken.

In deze periode, en totaan de 19de eeuw, kwamen de (vaak erg kleine) glasvensters enkel in huizen van de rijken en de burgerij voor. Het gebruik van glasvensters wordt pas algemeen vanaf de industriële revolutie, aan het einde van . Koop en Verkoop Glas en Ramen op Marktplaats. Nieuw en Tweedehands en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Hoogrendermentsglas, dat weten we allemaal, zorgt voor een betere isolatie van je woning dan enkel glas.


In dit artikel: waarom kies je het best voor ramen met dit hoogrendementsglas? En wat zijn de laatste innovaties in de beglazing van uw woning? Deze drukt tegen de broze glaspanelen van ongeveer mm dik en brengt daardoor scheurvorming teweeg.


De regen wordt bij windkracht vrijwel horizontaal tegen de glazen aangeblazen. Doordat de loodstripverbindingen nooit geheel winddicht zijn, wordt dan de vochtigheid door het raam heen gedreven. Met de term vlakglas wordt glas bedoeld zoals dat gebruikt wordt in de bouw, in kozijnen, deuren en ramen. Naar aanleiding hiervan wordt het ook wel vensterglas genoemd. Op de scheiding binnen - buiten van gebouwen bestaat dat glas vrijwel altijd uit ten minste twee lagen met een spouw ertussen voor de isolatie.


Zelf zit ik nu hier naar buiten te kijken vanuit de kamer in de tuin door een glazen schuifpui , bestaande uit twee ramen met elk een glasoppervlak van bij meter en ook . Voor de ramen en het overige buitenschrijnwerk bestaan er heel wat soorten glas. Die soorten beglazing voor de ramen sommen we hieronder voor je op.

Er is vandaag de dag dus meer dan alleen maar enkel glas, dubbel glas en drievoudig glas. Een modern en exclusief design zijn de sterke visuele kenmerken van de BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen. Het ( voorgemonteerde) hang- en sluitwerk wordt rechtstreeks op de ramen aangebracht. Het voordeel is dat de ramen geen aluminium of houten omkadering nodig hebben. Het waren ook de Romeinen die het glas in de architectuur introduceerden, door de ontdekking van helder glas (met behulp van mangaan oxide) in Alexandrië rond het jaar 1A.


Ramen uit gegoten glazen plaatjes, van een weliswaar slechte optische kwaliteit, werden toegepast in de meest belangrijke gebouwen en . Wat kost dubbel glas bij een glaszetter en hoeveel bespaart u met dubbel glas? Lees meer over de verschillende soorten dubbel glas en de kosten. Ramen in aluminium, staal, hout, pvc of glazen gevels, de hoogrendementsbeglazingen van EVM met warm-edge lenen zich voor dezelfde toepassingen als de dubbele beglazingen met aluminium afstandshouders, in verticale beglazing en dakbeglazing voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw, in nieuwbouw en . En soms wenst men onbescheiden blikken te vermijden.


Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken. De nieuwe uitgebreide serie biedt nu, naast de populaire slanke schuifpuien en verticale schuiframen, ook naar binnen- en buiten draaiende puien en ramen. Bij ons vindt u niet alleen hoogrendementsglas waardoor uw stookkosten aanzienlijk dalen, maar ook glazen (douche)wanden, spiegels en koepels. Als het om glas gaat, zit u bij ons sowieso goed.


Ook voor ramen en deuren bieden we u een ruime keuze. Zelfs diverse types rolluiken en zonnetenten vindt . Ons gamma aluminium beglazing is toepasbaar bij diverse bouwstijlen. De soorten beglazing gaan van dubbele en enkele beglazing, zonnewerende, veiligheids-en brandwerende beglazing, vitrinebeglazing met glazen steunvinnen, glazen deuren en schuifwanden, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel