Gietvloer of betonvloer

Gietvloer versus betonvloer. Ze verschillen in vele eigenschappen. Een gietvloer is niet hetzelfde als een betonvloer. Om verwarring te voorkomen overlopen we beide vloersoorten eens kort.


Het klopt dat gietvloeren er uit kunnen zien als een betonvloer : het enige kenmerk dat overeenstemt, is dan ook het uitzicht namelijk. Twijfel je tussen een gietvloer of een betonvloer ?

Ontdek dan de na- en voordelen van beide vloeren! Onze voorkeur ging altijd uit naar een gepolierde betonvloer omdat we wel houden van het industrieele karakter. Na meeting met onze architect en aannemer twijfelen we, zij raden ons dit beiden niet aan en zeggen dat we dan beter voor een PU gietvloer opteren. Ik twijwel of een PUgietvloer wel . Woonbeton is veel sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijtvaste en krasvaste met een strakke minimalistische uitstraling van een cementvloer en betonvloer.


Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen, maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het . Deze gietvloer verkrijgt zijn typische betonlook doordat twee of meer kleuren polyurethaan (bvb wit en grijs) vóór het gieten, kort met elkaar vermengd worden. Tijdens het uitvlakken van de vloer brengt men nog accenten aan, waardoor er kleurnuances ontstaan die een sterke gelijkenis vertonen met een echte betonvloer. De Solo Life gietvloer heeft een beton look.

Dit komt door een bepaalde wassing die ontstaat door het mengen van twee kleuren. Wij hebben daar niet alleen een breed aanbod betonvloeren , maar ook voor een gietvloer , epoxyvloer of vloercoating kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs kijken graag met u mee en adviseren over de juiste vloer voor uw situatie. Betonvloer : ook voor uw bedrijfspand.


G-vloeren is al jaren de betonvloer specialist voor particulieren en ondernemers. Wij weten op elk mogelijke ondergrond het juiste product te appliceren, afhankelijk van uw wensen en eisen. Niet alleen epoxy- of PU- gietvloeren maar ook cementgebonden gietvloeren. Dit zijn gietvloeren met cementgerelateerde . Hoewel deze vloeren in sommige omgevingen zeer geschikt kunnen zijn, is het bij een woning raadzaam na te gaan wat de precieze noden zijn van uw project.


Liquidfloors is gespecialiseerd in kunsthars vloersystemen voor moderne woon- en werkomgevingen. Kunsthars gietvloeren zijn bijzonder geschikte vloeren voor. Op een vloer van anhydriet brengen we de Primer X3aan en op een zandcementdekvloer of beton brengen we de Primer Ultimizer aan. Er wordt ons onder andere gevraagd wat het verschil is tussen woonbeton en een gietvloer. Woonbeton is een cementgebonden vloer en een gietvloer van polyurethaan of epoxy is een samengesteld synthetisch mengsel van twee of meer componenten dat over een ondervloer wordt aangebracht.


Heerlijk aangenaam met blote voeten. Een betonvloer van kunststof geven een prachtige naadloze uitstraling. Het is lekker met blote voeten en aangenaam voor kinderen.


Bent u op zoek naar een gietvloer met betonlook? Bij DEWECO heeft u keuze uit hoogwaardige kunststofvloeren met betonlook voor diverse toepassingen!

Veel mensen verwarren gietvloeren met betonvloeren. Ze hebben dan wel allebei een industriële look, maar op verschillende punten verschillen ze sterk van elkaar. Wij leggen alvast het verschil uit en bekijken of het raadzaam is om vloerverwarming met een beton - of gietvloer te combineren. Vergelijk de prestaties tussen gietvloeren en design . Een epoxy gietvloer doet op het eerste gezicht heel sterk denken aan een betonvloer - epoxy is immers ook heel hard.


Daardoor is epoxy, net als beton trouwens, ook meer vatbaar voor barsten. Toch is een epoxy gietvloer sterker dan een betonvloer. Een nadeel is dat een epoxy gietvloer kan verkleuren . OBLY sprak met Molitli Interieurbouwers over betonstuc en de beton gietvloer.


Een waar paradepaardje als je op zoek bent naar een betonvloer. De beton gietvloer , ontwikkelt door Molitli, is een aanwinst voor ieder interieur en ook toepasbaar in bestaande bouw. We hebben het hier niet over de betonlook . Het kenmerkende van een gietvloer is dat deze tijdens het aanleggen (het zogenaamde gieten) zichzelf volledig uitvlakt.


De vloer is met andere woorden zelfnivellerend en hoeft dus niet met een machine of met de hand gladgestreken te worden, zoals bij een betonnen vloer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel