Geluidswerende wandbekleding

Bij Hollandfelt helpen we u graag aan de juiste geluidswerende wanden voor al uw ruimtes! Met vele klanten in ruim landen ter wereld weten we bij Hollandfelt precies wat we voor u kunnen betekenen en kunnen we ons met recht een internationale groothandel op het gebied van wol noemen. Dit product wordt geleverd op rollen van meter lengte en is door de zelfklevende achterzijde eenvoudig aan te brengen. De akoestische wandbekleding is ideaal om geluidsreflecties tegen te gaan.


Geluidsisolerende scheidingswand. BuzziSkin is een product van BuzziSpace en.

Indien je twee ruimtes van elkaar wilt scheiden met een geluidsisolerende scheidingswan dan kun je kiezen voor speciale geluidwerende gyproc platen (gyproc dB platen). Het beste is het om met deze platen een dubbelwandige constructie te maken met isolatiemateriaal ertussen. De stof wordt met behulp van de akoestische wandbekleding van aixFOAM kinderlijk eenvoudig aan de wand bevestigd. U vindt dit materiaal in elke openbare bioscoop, maar ook vaak in hotels, pensions en kinderdagverblijven. Hiermee heeft u niet alleen een eenvoudige, maar zeer efficiënte geluidsisolatie, maar ook . Akoestische panelen of andere wandabsorptie nodig?


Bestel panelen in kleur of met uw eigen foto of afbeelding voor het dempen van gelui tegengaan van galm of het verbeteren van de akoestiek bij Zilenz. Ontdek de brede waaier aan kwalitatief hoogwaardige akoestische panelen die gezond binnenklimaat combineren met esthetiek. Verbeter de ruimteakoestiek door de grootste geluidreflecterende oppervlakten aan te pakken.

Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving. Dit vlakschuim heeft een zelfklevende laag, daarom. Burengeluid isoleren met geluidsisolatie Geluidsisolatie van burengeluid: voor vloer, muur of plafond.


Neem een duik in onze wereld van geluidisolatie. Geluidwerende wand slaapkamer - geluid - nov. Door de vuil-afstotende laag wordt het vaak . Naadloze geluidabsorberende plafond-en wandbekleding. Sonacoustic absorbeert geluidenergie i. Hierdoor wordt de nagalm gereduceert en lawaaihinder beperkt. Spraak en muziek worden beter verstaanbaar.


Keuze in afwerking: als stuckwerk, geheel glad zonder struktuur of als lichte . Geluidswerende schermen bestaan in een veelvoud van materialen en combinaties van materialen. Verschillende materialen zijn o. Gebruik geluidswerende gordijnen of dekens. Je kunt een redelijke hoeveelheid geluid absorberen, gewoon door dikke dekens op te hangen aan een muur. Als je wel wat budget hebt kun je ervoor kiezen om speciale geluidswerende gordijnen te kopen.


Als je al dikke geïsoleerde muren hebt zal dit niet veel uitmaken. Het Noise-Reducer Geluidsscherm is een lichtgewicht constructie met een hoge isolatie- en absorptiewaarde. De schermen zijn ideaal geschikt voor machines.

Het bamboe geluidsscherm is een compleet nieuw, gepatenteerd geluidscherm met goede akoestische eigenschappen en een zeer natuurlijke uitstraling. De Kokowall Geluidsschermen hebben een warme uitstraling en passen in elk landschap. De Kokowall geluidsschermen zijn begroeibare geluidsschermen waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame kokosvezels. Behalve een aanzienlijke geluidsisolatie en -absorptie bieden de met kokosvezels omwikkelde buizen . Innostava ontwikkelt en produceert decoratief akoestisch materiaal om de diverse interieur –en exterieur projecten te realiseren.


Welkom op de website van Intervos. Met onze kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies richten wij ons op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Resultaatgerichte akoestische panelen, objecten en wandbekledingen voor een ludieke decoratie en akoestisch comfort. Afhankelijk van de kleurencombinaties en de vormen is de geluidswerende oplossing discreet of wordt ze een blikvanger van de ruimte.


Drinkwaterbedrijf Vitens heeft haar oude productielocatie Van Heek vervangen door een nieuwe waardoor meer en zachter drinkwater geproduceerd kan worden. Het gebouw is volledig voorzien van houten dak- en wandbekleding zodat het past in de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel