Stalen ramen dubbel glas

Comforglace inbouwelementen: Een eenvoudig systeem om dubbelglas te plaatsen in een bestaande stalen ramen. Het vervangen van enkelel glas door osolatieglas in stalen ramen wat tot nu toe erg moeilijk door de te vaak geringe hoogte en diepte van de sponning. Een ander knelpunt vormde de koppeling glas en . Grote glaspartijen mogelijk.


Elk metalen raam is maatwerk en uniek.

Elke stalen deur is maatwerk en uniek. Beschikbaar in elk RAL-kleur. Gebruik van isolerend dubbel glas of veiligheidsglas met film. Een blikvanger in elk interieur, zowel landelijk als modern. Ontdek alles over stalen kozijnen Enkel naar Dubbel.


Speciale profielen voor dubbel glas worden afgeraden omdat ook hiermee de traditionele detaillering van stalen ramen verdwijnt. Als alternatief is gelaagd glas met een warmtewerende coating de beste optie. De traditionele profielen zijn niet geïsoleerd.

Dit hoeft echter geen nadeel te zijn: de oppervlakte . Eenvoudig dubbel glas in stalen ramen. Ook vaak door de geringe hoogte en diepte van de sponning. Dit probleem kan nu worden opgelost door Conforglace inbouw elementen. Het isolatieglas wordt fabrieksmatig voorzien van . Naast dubbel glas zijn ook andere uitvoeringen mogelijk zoals gelaagd of gehard glas, figuurglas of draadglas.


Hoewel primair bedoeld voor stalen sponningen biedt het product ook een uitstekende oplossing voor isolatie achteraf in houten of betonnen ramen. Er kunnen zelfs ventilatie-roosters gemonteerd worden op de . Brochure van de Nederlandse Staalindustrie N. Rotterdam, met op de kaft een voorbeeld van dubbele stalen ramen (verz. auteur). Zie hierna onder Plaatsing glas. Een goede bescherming begint bij goed onder- houd. Het onderhoud van stalen ramen moet er op gericht zijn om roest en . BEZORGTARIEF: DOOS Afmeting: Diverse mogelijkheden Diepte: of cm.


Stalen ramen (vierkante) zwart gelakt. Zeer mooi voor houten bijgebouwen.

Ze zijn ook mogelijk voor buitentoepassingen door te werken met de juist beglazing, de profielen de beste bescherming te geven, het plaatsen van dichtingen en een stapje verder te gaan qua isolatie. De fijne profielen laten een betere doorkijk toe met . Koop of Verkoop stalen ramen op Marktplaats. Als je op dit moment al stalen kozijnen hebt en daar dubbel glas in wilt hebben is dat soms mogelijk.


Het is geen gemakkelijke klus om dubbel . Staal met Stijl is reeds jaar bezig met stalen ramen en deuren en ze gaan verder dan gewoon het vervaardigen ervan. Voor uw comfort wordt er standaard gewerkt met 1. Waarom alleen stalen schrijnwerk en geen smeedijzeren, gietijzeren of aluminium? En waarom geen glas-in- loodramen ? Dubbele beglazing is één mogelijkheid om de K-waarde te halen. In een bestaand gebouw is het echter niet vanzelfsprekend enkel glas door dubbel glas te . Echter, ook voor monumenten wordt gebruik gemaakt van speciaal dubbelglas.


Kennelijk is de isolerende werking van het zogenaamde floatglas dus niet zo best. Als het glas daarnaast het koudste punt blijft, zal er sprake blijven van condensvorming aand ebinnenzijde op de ramen. Goede ideeën zijn welkom.


Ik zit nu nog te denken om het stalen kozijn op te knappen (bovenste ramen vervangen voor floatglas) en aan achterzetglas, misschien wel met dubbel glas , in hele . Dubbel glas is een stuk dikker dan enkel glas en de dikte van het houtwerk is bepalend of we deze dikte kwijt kunnen in de bestaande ramen. Speciaal voor toepassing van dubbel glas in stalen kozijnen leveren wij een systeem waarbij het dubbel glas in de fabriek een kunststof omlijsting op maat krijgt. Maar een verstandig mens denkt na.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel