Lamellen voor badkamer

Wij maken vochtwerende lamellen op maat en bezorgen ze gratis. Bekijk ons ruimen assortiment en ontvang uw lamellen al binnen uur. De extra brede lamellen geven deze jaloezie een stoere design uitstraling. Door de lamellen te kantelen bepaal je de gewenste lichtinval en privacy. Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw badkamer en zoek je een stoere designuitstraling?


Kies dan voor onze kunststof jaloezieën.

Kunststof jaloezieën zijn niet uit te . Als je de lamellen volledig sluit, dan bieden ze complete verduistering en privacy. Als de lamellen half open staan, dan geniet je van een gefilterde lichtinval. GAMMA heeft verticale jaloezieën in kunststof en stof. De kunststof lamellen zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals je badkamer of keuken.


In de badkamer wilt u genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters of houten jaloezieën speelt u met zonlicht. Zo bepaalt u niet alleen de sfeer, maar zorgt u ook voor geborgenheid en privacy.

Door het verstellen van de lamellen kunt u de inkijk vanaf buiten verminderen en tóch nog licht in uw badkamer. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor in de badkamer ? De PVC houtlook jaloezieën worden gezien als krachtige oplossing voor badkamerraamdecoratie. Onze PVC Houtlook jaloezieën hebben de look en feel van echt hout en zijn bovendien prettig in onderhoud. Deze badkamer raambekleding is ideaal omdat het . PVC jaloezieen worden vaak opgehangen in de badkamer om dezelfde sfeer als elders in huis te creëren zonder het risico op beschadiging door vocht.


De lamellen van onze PVC jaloezieën zijn namelijk spatwaterbestendig. Wanneer u de lamellen van de jaloezie sluit zorgt u er bovendien voor dat er geen inkijk naar . De shutters zijn behandeld met een speciale lak of olie en de scharnieren zijn roestwerend. Hierdoor dus vochtbestendig en prima toe te passen in uw badkamer , keuken of spa.


Benieuwd welke vormen van raamdecoratie jij in je badkamer kan plaatsen? Wij laten je een aantal opties zien, inclusief een aantal sfeerbeelden! We moeten niet vergeten dat deze raambekleding veelvuldiger in contact komt met water - en rolgordijnen voor kinderen of lamellen die veel met dieren in contact komen ook.


Bij badkamers waar het vocht niet zichtbaar aanwezig is, kan u kiezen uit zowat elk type raamdecoratie. Natuurlijke materialen blijven de meest risicovolle keuze. Een houten lamel die een kromming vertoont bij het gebruik in een vochtige ruimte is een volkomen normaal verschijnsel.


In de praktijk stellen we echter vast dat . Wit en grijs, in verschillende afmetingen.

Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. De houten jaloezieën zijn voorzien van een speciale waterbestendige kunststof laag waardoor de jaloezie zeer geschikt is voor uw badkamer , keuken, serre en andere vochtige ruimtes. De badkamer jaloezieen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kunt u zien aan het systeem, de afwerking en de stevige lamellen die goed . Van verschillende materialen en in vele kleuren maken wij horizontale jaloezieën op maat.


En voor elk type raam zijn passende horizontale jaloezieën te bestellen. Dan hebben wij voor u de perfect passende horizontale lamellen. Wat past nu het best in uw badkamer , poolhouse,. Copahome rolgordijncollectie zijn voorzien van een waterproof appreteerlaag waardoor ze perfekt toepasbaar zijn in de keuken, badkamer of andere vochtige ruimte.


De aluminium lamellen , onderlat en draagprofiel zijn bestand tegen roestvorming. Lamellen Verticale lamellen zijn ook geschikt . Luxaflex jaloezieen voor de badkamer. Horizontale lamellen op maat gemaakt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel