Afmetingen velux

Ons uitgebreid gamma van standaard afmetingen beantwoordt aan alle vereisten. U kan de verschillende afmetingen hieronder raadplegen per productcategorie. De blauwgekleurde prijzen vindt u terug in de catalogus. De prijzen in het grijs kunt u opvragen via onze prijsconfigurator.


Alle afmetingen van de VELUX dakramen zijn aangegeven als de buitenmaat van het kozijn (inbouwmaat) en altijd breedte x hoogte. Indien u een VELUX dakraam gaat vervangen raadpleeg dan de vergelijkingstabel voor de oude maten zodat u dezelfde inbouwmaat verkrijgt.

Meer informatie VELUX tuimelvenster. Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen. Vervang je oud VELUX dakraam door een nieuwer model. Bereken online je gratis offerte! Bij sommige dakconstructies is het nodig om een goede constructieve berekening te maken om te bepalen welke maatvoe- ring de raveling en de sporen nodig hebben.


Speciale omstandigheden om rekening mee te houden zijn:. In deze maattabel zie je een overzicht van alle beschikbare maten. Per maat dakraam zie je in het overzicht de totale glasoppervlakte in m2.

De glasoppervlakten zijn gebaseerd op de maten van de leverbare VELUX dakramen. Op de onderstaande afbeelding is een typeplaatje van een VELUX raam te zien. De plaatjes kunnen er anders uitzien, afhankelijk van het model van uw dakraam. De meeste producenten van dakramen maken gebruik van een dergelijk typeplaatje waarop het betreffende model en de afmetingen te vinden zijn.


Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. Als u het dakvenster kantelt, ziet u op . De getoonde afmetingen geven de buitenwerkse maten van de dakramen aan.


Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag bij VELUX Nederland. Behoren tot het standaard . U kunt het zo gek maken als u zelf wenst, zolang uw dakconstructie het toe- laat. Zo brengt u met VELUX daglicht op zolder op uw eigen manier.


Welke afmeting , afwerking en wijze van bedienen kiest u? Hoi, Laat een velux met de afmetingen 1x 1veel licht binnen? Zijn dit eigenlijk de maten van het glas of de hele constructie? De maatcoderingen geven de buitenwerkse maten van de dakvensters aan.


Prijzen en levertijden op aanvraag.

Om het juiste product te vinden dat op uw VELUX dakvenster past, dient u het raamtype en de maatcode van uw VELUX dakvenster bij uw bestelling te selecteren. Het type (1) en de maatcode (2) van uw VELUX dakvenster kunt u aflezen van het typeplaatje op de bovenzijde van het draaiend gedeelte van uw dakvenster. Ventilatieklep oppervlakte. Snelle levering - Meer dan jr.


Officieel VELUX dealer en montagepartner. Alle dakvensters korting op de adviesprijs, nergens goedkoper! Insectenhor voor VELUX dakramen in onze VELUX Shop voor de beste prijzen, wij verkopen in de shop alleen originele VELUX horren voor de beste prijzen. Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Integratie van VELUX - dakramen met SCX Soloroof Home Edition.


Hoogwaardige afwerking met afdek strips in lengte- en breedterichting. Optimale ventilatie door geperforeerde afwerking aan onderzijde in combinatie met 30mm ruimte tussen panelen en panlatten. Voor het vervangen van uw velux dakraam kunt u dit omrekentabel gebruiken voor het beste eind resultaat. Als u weer teruggaat naar onze prijzentabel, dan zult u zien dat deze afmetingen te verkrijgen zijn in vier verschillende uitvoeringen.


Velux dakramen vervangen gebruik onderstaande tabel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel