Slot deur

Een insteekslot wordt in een deur aangebracht, terwijl een oplegslot tegen een deur wordt bevestigd. Indien het slot slechts één schoot heeft, die door de deurkruk wordt bedien spreekt men van dagslot, loopslot of kamerdeurslot. Hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Van deurklinken tot veiligheidsbeslag.


Ook raamsluiting, cilindersloten en scharnieren. Check het aanbod bij GAMMA.

Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Een ruim assortiment Binnendeur sloten en inspiratie vind je bij KARWEI. Er zijn hoofdsloten en bijzetsloten.


Een hoofdslot (of de bediening daarvan) zit gewoonlijk centraal op de deur en functioneert in beginsel als zelfstandig sluitwerk. Bijzetsloten zitten gewoonlijk halver- wege de onder- of de bovenzijde van de deur en dienen als aanvullende beveiliging naast het hoofdslot. Niet ieder slot is geschikt voor iedere deur of ieder raam.


Zo moet je rekening houden met bijvoorbeeld de draairichting, het profiel en het materiaal van de deur of het raam.

Daarnaast ben je vaak gebonden aan bepaalde slotmaten en - afmetingen. Voor uitgebreide informatie, kijk bij deursloten en raamsloten. Dit is het deel van het slot dat met de deurkruk, een draaiknop of een sleutel bewogen kan worden. Meestal is het afgeschuind en veren zodat de deur in het slot kan vallen. Een dikke metalen stift die samen met een metalen buis wordt gemonteerd in de scharnierzijde van deur en post.


Koop je een nieuwe deur , dan heb je de ultieme vrijheid in het kiezen van een deurslot. Maar ook bij het vervangen van een oud insteekslot helpt Cubic Colors je! Wij hebben in onze webshop namelijk een ruim assortiment insteeksloten. Beantwoord onderstaande vijf vragen en je komt uit bij een slot dat perfect past bij . Het is de kern van elke deur : het deurslot.


Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen functioneren. Daarnaast zorgt een goed geveerd slot voor stabieler gebruik van de deur. Een slot voor een links- of rechtsom draaiende deur.


Hoe verwijder ik een cilinderslot? Met een elektrische sluitplaat of deuropener kan je een deur op afstand openen. Door middel van een kantelmechanisme wordt de dagschoot van een mechanisch slot vrijgegeven. Bij arbeidsstroom gebeurt dit door een continue elektrische spanning of een puls te geven.


Bij ruststroom gebeurt de ontgrendeling door de . Deursloten nu bij HORNBACH kopen!

Erg vervelend als u de deur van uw huis of werkplek wilt openen. Wij maken daarom uur per dag uw sloten en kunnen ook uw slot openmaken. Wij repareren sloten in een groot deel van Nederlan . Met de (anti-)inbraakbeveiliging van het slot op de foto bovenaan dit artikel is behoorlijk wat mis. Wat zijn de belangrijkste problemen?


De slotcilinder (het enigszins peervormige deel waar de sleutel in gaat) steekt meer dan drie millimeter uit het schild (het rechthoekige metalen plaatje op de deur ). Een nieuw deurslot kopen ter vervanging van je huidige slot is best lastig. Zeker als het om een slim slot gaat. Weet je welk type slot je nu hebt?


En welk slim slot daar dan geschikt voor is? En heb je ook al eens nagedacht over hoe je het slimme slot wilt openen? Op deze pagina helpen we je graag bij het maken van de . De voornaamste functie van een slot is het beveiligen van uw woning of van lokalen die moeten worden beschermd.


De keuze wordt bepaald door de plaats (buiten, binnen), de draairichting en het gewenste niveau van beveiliging. Het kan ook nuttig zijn de deur te .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel