Lelijke buitenmuur opknappen

Je hebt een prachtige tuin, maar de muur is je een doorn in het oog. Die lelijke tuinmuur camoufleren kan aan de hand van deze oplossingen. Als ik zo lees zie je nog enkel deze muur.


De eerste gedachte die ik had bij het zien van je foto was : welke muur ? De tuinmuur in volle betonblokken, de brokkelmuur in geexpandeerde argexblokken, de eensteens bakstenen muurtjes.

Hoogteverschillen, wat een lelijke storende veranda . Het is ín, mooi en makkelijk zelf uit te voeren: een laagje kalei kan een oude tuinmuur of verweerde gevelsteen helemaal terug opfleuren. Daarnaast bescherm je ook het voegwerk van de muur. Het ontbreken van een druiprand in een eventuele deksteen, geeft vaak lelijke donkere strepen. Een deel van onze woning is aan de buitenzijde betegeld (Dit was vroeger een winkel).


Deze tegels zijn erg lelijk en hier en daar beschadigd. Een oude autoband hoeft niet perse een lastige sta-in-de-weg te zijn. Je kunt hem gewoon ophangen aan de muur of schutting en je gebruikt hem als een bloembak.

Het ziet er fantastisch uit, het is simpel en het is vrijwel gratis! Autobanden - recapturedcharm. Deze zwarte dampen trekken in de gevel en zorgen voor een lelijke donkere aanslag. Deze vervuiling wordt niet zo snel opgemerkt, aangezien het erg geleidelijk gebeurt. Wanneer deze aanslag wordt verwijderd is pas te . Arja van Garderen styling, zwart wit en hout, zwartwitenhout.


Bekijk deze pin en meer op Decoratie ideeën van vanleeuwenjeann. Met kaleiën geef je je muur een natuurlijke look. Kaleiën doe je met natuurmortel en de naam zegt het al: natuurmortel is een natuurlijk middel en is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleurtinten. Natuurmortel is namelijk een product . Nou is het zo dat wij betonnen schuttingen hebben waar ik me echt aan stoor (zo lelijk ) Wil ze het liefst weg hebben maar dat gaat niet, het is nml een huur huis. Uiteraard kan je met betonverf in kleur de muur ook wat minder lelijk maken, echter, dan hou je een muur die heel warm wordt als de zon er op staat.


En nu: de buitenmuur verven! Als de ondergrond schoon is, kunt u de buitenmuur verven in de kleur die u wilt. Bijna alle kleuren zijn tegenwoordig mogelijk!


Zo maakt u van die oude, lelijke buitenmuur snel weer een . Een aantal zaten namelijk zo vast.

Al tijden genoeg van die muur met sierpleister of spachtelputz? Is jouw muur beschadig of heb je een nieuwe muur van nieuwe celbetonblokken? Jouw muur glad maken kan nu echt zelf, zonder opnieuw te stucen. Dit kan met speciale muurverfproducten van. Knap zelf je oude buitenmuur op.


Lees hier meer over schoonmaken, repareren, voorstrijken en schilderen van je buitenmuur in het KARWEI-stappenplan. Kleine stadstuin met eettafel en loungebank. Vuurschaal erbij en genieten maar! Tuinontwerp stadse relaxtuin.


Wij hebben alles al voor je uitgezocht. Wil je weten wat deze tuin kost? Meer superleuke tuinontwerpen zien? Bekijk de video voor alle stappen en tips van tuinman Jurgen Smit.


Gestuucte buitenmuren zijn stijlvol en helemaal van nu. Ik heb namelijk een erg lelijke tuinmuur. Het gaat om een betonnen muur die ik ooit geel heb geverfd.


Dan zou je ook allerlei leuke plantenbakken kunnen ophangen misschien? Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Simpel en goedkoop is het om een lelijke muur te bekleden met . Tover een houten plaat tevoorschijn, versier deze met een behangetje en zet de plaat tegen de muur of hang er simpelweg een mooi doek voor.


Altijd al gedroomd van een bakstenen muur ? Indertijd was de buitenmuur gelijk de binnenmuur ! De buitenmuur (ongeveeer m2) wordt echter knap lelijk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel