Inbraakwerend beslag

In de ruime webshop van Achterslotengrendel. Wij willen graag dat particulieren en professionals gemakkelijk toegang hebben tot hang- en sluitwerk, zodat zij zich veilig voelen in hun woning of kantoor. Ons aanbod veiligheidsbeslag is optimaal inbraakwerend en daarmee geschikt voor buitendeuren zoals voordeuren, achterdeuren, garagedeuren en tuindeuren.


In België bestaat er geen specifieke norm voor inbraakwerend veiligheidsbeslag. We adviseren dan ook om de Nederlandse SKG-norm te hanteren bij de selectie van een beslag.

Zoals vermeld op de pagina over veiligheidscilinders, kan de veiligheidscilinder alleen kan geen absolute bescherming . SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid. Hang en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn mag het keurmerk met sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan . Veiligheidssloten,cilinders , beslag , hang- en sluitwerk, onderhoudsmiddelen, pensloten, bijzetsloten SKG, binnendeursloten, deurvideo en draadloze beveiligingsapparatuur tegen scherpe prijzen.


Een deur met alleen een goed slot beveiligen, is als een bad vullen en vergeten de stop te plaatsen. Met alleen een goed slot en een cilinder bent u er nog niet.

Zonder inbraakwerend deurbeslag maakt u het voor het inbrekersgilde wel heel eenvoudig. AXA biedt een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag, met of zonder . Aluminiumsystemen voor buitenschrijnwerk. SKG beoordeelt beslag op mate van inbraakwerendheid met een sterrenindex. In europrofiel cilinder maten 5 mm, ook senioren uitvoering.


Deze beslagen zijn in kruk x kruk, kruk x greep allen in Fuit voorraad leverbaar. Ook leverbaar in rozet uitvoering. Lengte 2mm, breedte mm. Knop en greep uitwisselbaar . Inbraakwerend krukgarnituur met kerntrekbeveiliging voor deuren met een smal profiel. Kleur: F asafstand mm.


Hoe langer een bouwelement standhoudt tegen een inbraakpoging, des te veiliger de woning is en des te geborgener de bewoner zich voelt. Het sleutelwoord voor veiligheid heet mechanische inbraakwerendheid. MACO is gespecialiseerd in de ontwikkeling van inbraakwerend beslag.


SLOTEN: Bij Calu Construct is inbraakveiligheid heel belangrijk. Bij ons zijn alle deuren voorzien van 5-punt- of 7-puntsloten.

Onze deursloten en beveiligingssloten zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Het aanbod omvat zowel standaard sloten als inbraakwerende sloten en meerpuntvergrendelingen. Sterk veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat jouw huis of bedrijfspand optimaal beschermd is. Het gehele assortiment veiligheidsbeslag in onze webshop voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen van het Nederlandse Certificering Instituut. De veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met . Een veiligheidsschild of veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging is de beste beveiliging binnen het aanbod inbraakwerend beslag.


De kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken van de kern. In combinatie met een massief roestvast staal buitenschild resulteert de kerntrekbeveiliging in een . HaKo beslag voldoet aan de hoogste eisen die het. Meerpuntshaakschoten zorgen voor een perfecte afsluiting.


HaKo espagnoletten worden bediend door één raam- krukje met drukknop dat bovendien afsluitbaar is. Naast de maatregelen bestaande uit de plaatsing van inbraakvertragend schrijnwerk (nieuwbouw of grote verbouwing) en beslag (kleine verbouwing),. De aanbevolen inbraakwerendheid (inbraak weerstandsklasse) moet enkel toegepast worden op de gevelelementen die bereikbaar zijn, zoals gedefinieerd in de . Het veiligheidsbeslag van Intersteel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Daarnaast is het SKG gekeur wat betekent dat het om inbraakwerend beslag gaat.


Ook draagt het veiligheidsbeslag bij aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel