Geintegreerde zonwering

Het plaatsen van zonwering in uw isolatieglas is mogelijk bij verschillende soorten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, plisségordijnen, duettegordijnen of jaloezieën. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. Jaloezieën, rolgordijnen en duettes, ingebouwd in de spouw van uw kozijn.


Laat geïntegreerde zonweringen plaatsen door De Kozijnmakelaars uit Den Haag. Geintegreerde zonwering Energie onafhankelijke, zonbediende jalousie Alle Internorm. High Tech Glas introduceert verwarmingsglas met geïntegreerde zonwering.

Het gaat om IQ-Glas verwarmend glas dat is verwerkt in een isolatieglaspaneel met tussen het glas ingebouwde lamellen. De huidige glazen gevel zorgt voor een onwerkbare situatie door warmteoverlast en verblinding. Om dit te verhelpen heeft de gemeente Colt International benaderd voor de toepassing van Colt Shadoglass zonwering met geïntegreerde SemperGreenwall verticale tuin. De combinatie van zonwering en beplanting is nieuw . WICLINE 1AFS is een innovatieve raamoplossing met verfijnde esthetiek voor projecten die bijzonder hoge eisen stellen aan thermiciteit, akoestiek of zonwering.


Maar ook gebouwen binnen de drukke stadskern of in . Ingebouwd screen - zonwering screen ZIP Brustor - zonnescherm. Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam. Geen storende elementen die het zicht verarmen.

SAGE GLASS is electrochroom glas uitgevoerd als dubbel- of drievoudig isolatieglas dat onder lage spanning van helder naar donkergetint (vice versa), zonder afbreuk te doen aan het doorzicht. Er zijn vier verschillende tinten. Met SAGE GLASS kunnen mechanische zonweringssystemen . Kinderen kunnen niet meer verstrikt raken in de touwtjes en . Daarom wordt deze geïntegreerde zonwering zakelijk veel toegepast als buitenbeglazing of scheidingswanden bij kantoren, scholen, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. Particulieren thuis ervaren InBlindz als praktisch en fraai voor de woonkamer, dakkapel, badkamer, keuken en serre. De zonwering van aluminium micro-lamellen zorgt voor optimale schaduwwerking en biedt tegelijkertijd behoud van uitzicht door de hoge transparantie.


SI Het Schüco dubbelraam AWS 1CC. Naast de geoptimaliseerde energie- efficiency op Passiefhuisniveau biedt de Schüco AWS 1CC. SI dubbelraamconstructie een in het profiel geïntegreerde zonwering zonder weersinvloeden. Door de in het profiel geïntegreerde bovenrails van de zonwering kunnen de kleinste . Goede ventilatie zorgt er voor dat de lucht binnen gezond is, het geïntegreerde buitenzonweringsdoek zorgt voor thermisch comfort.


Een combinatie van beiden garandeert een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden onder de vorm van akoestische (AK) of stormvaste (FIX) uitvoeringen of met het . Veel natuurlijk daglicht staat voor openheid en transparantie. Glas is in dit kader ideaal bouwmateriaal. Het nadeel van bijvoorbeeld glazen gevels is dat er naast licht ook veel warmte binnenkomt. Sanco Control is de oplossing voor dit probleem.


Het geïntegreerde zonweringsysteem heeft lamellen tussen het isolatieglas.

Reynascreen is een geïntegreerde zonwering. Het systeem bestaat uit beweegbare schermen die gemonteerd worden op de buitenkant van je ramen of deuren. Zo ben je tijdens de zomerperiode van koelte in je gebouw verzekerd. Daarbovenop is dit systeem voorzien van extra isolatie om tijdens de rest van het jaar . Met alleen al een goede gebouwisolatie en buitenzonwering is veel voordeel voor het thermisch comfort van binnenruimten te behalen.


Het belang van zonwering tegen oververhitting wordt niet altijd ingezien. Jammer, want een goed in het ontwerp geïntegreerde buitenzonwering kan ook . De geïntegreerde regelbare zonwering zorgt, zowel in de zomer als in de winter, voor een comfortabel binnenklimaat. IRISS (Integrated Radiant Image Solar Shading).


Met IRISS wordt het gebouw uitgedost met een dynamisch en transparant video systeem dat niets verandert aan de architectuur van het gebouw. IRISS is eigenlijk een deel van de architecturale uitstraling van het gebouw. ETFE lichtkoepels met geïntegreerde zonwering.


Het is het beste van twee werelden. Buitink Technology heeft voor het ROC op het ZEP vrijetijdspark vier ETFE luchtkussen lichtkoepels gelever met geïntegreerde zonwering. Door de druk in de kamers te variëren, ontstaat er voor het (directe) licht een vrijwel gesloten of .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel