Betondesign vloer

Een betondesign gietvloer is een designvloer met diverse mogelijkheden voor vormgeving en architectuur. Het is een cementgebonden gietvloer met het uiterlijk van echt monolitisch beton (concrete) maar zonder voegen. BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleer direct op een geschikte ondergrond.


Het resultaat is een strakke, vlakke vloer , met een hightech industriële betonlook uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid .

Fraaie vloer met basic beton- of kuntstof uitstraling Eurocol Betondesign of Decodesign. Op zoek naar vloeren , wanden of meubilair van beton? Design -beton is specialist in betondesign en aanbrengen van beton en beton ciré. Moderne vloeren van beton. Een vloer heeft invloed op het hele interieur.


Zo hoort bij een modern interieur ook een bijpassende vloer. Heeft u wel eens aan een betonnen vloer gedacht?

Dit is de nieuwste trend op het gebied van vloeren en biedt veel comfort. Willem Designvloeren biedt u de mogelijkheid om zelf een. Betondesign is uitermate geschikt als afwerkvloer, deze kan direct op een geschikte ondergrond geïnstalleerd worden. Dit heeft als resultaat dat u een strakke, vlakke vloer heeft met een hightech industriële uitstraling. Daarnaast zijn de beton vloeren van Eurocol duurzaam en van zeer hoge kwaliteit.


Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in betondesign van Eurocol? Dan moet u zeker Correctfloor bellen voor een interessante prijsopgave! Voor Forbo Eurocol betondesign vloeren met een industriële uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres.


Een naadloze betondesign vloer van Forbo Eurocol geeft uw woning, kantoor restaurant of winkelpand een goede basis voor een moderne minimalistische sfeer. De Forbo Eurocol betonlook vloer is leverbaar in 8 . Bekijk hier hoe we BetonDesign aanbrengen als 1ste laag, deze schuren en vervolgens de 2de laag. Eurocol, onderdeel van het merk Forbo, komt met een nieuw, zeer innovatief product: BetonDesign. BetonDesign is een product dat perfect geschikt is voor vloer - en wandafwerking en zorgt voor een prachtige, industriële betonlook als eindresultaat.


Creëer een moderne en strakke uitstraling in huis met onze betondesign vloeren. Een vlakke vloer met een industriële uitstraling met bijbehorende kwaliteit!

Bezoek eens onze showroom voor inspiratie en onze professionals helpen u graag verder bij vragen. Wie het internet afstruint op zoek naar een betonvloer of een betonlook vloer komt deze term veelvuldig tegen. Onze designbeton vloeren en wanden, toegepast in woningen en bedrijven, bestaan voor het grootste deel uit.


VLOER EN WAND MET BASIC BETON UITSTRALING Naast de eigen productontwikkeling, houdt Forbo Eurocol Nederland B. Onder een nieuwe lijn vloerafwerkingen genaamd DecoFinish introduceert Forbo . Duurzaam, stijlvol en overal toepasbaar. Bekijk de topkwaliteit beton design gietvloeren online en vraag een offerte aan! Hans Rensen Interieurs staat open voor nieuwe trends en innovatie. Wij zijn dan ook trots dealer te zijn van Forbo Eurocol die met betondesign op de markt is gekomen.


Een innovatie op het gebied van vloer - en wandafwerking. Er wordt een dunne laag BetonDesign op je wand of vloer gesmeer die bijna niet te onderscheiden is van echt beton. Als laatste handeling wordt BetonDesign afgelakt met een sterke . Voorzie rollend meubilair van zachte wieltjes.


Het opstartprotocol van de vloerverwarming dient vooraf volledig te zijn uitgevoerd conform de richtlijnen van. TIPS OM UW BETONDESIGN VLOER MOOI .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel