Vloertegels berekenen

De calculator voor tegels helpt je bij het berekenen van het aantal tegels , lijm en voegmiddel nodig voor je klus. Praxis helpt jou met de rekenhulp bij het berekenen van het aantal vloertegels of wandtegels die je nodig hebt voor jouw klus. Tegelhuis Nederland legt het u eenvoudig uit. Het aantal te bestellen dozen wordt bij elke tegel automatisch voor u uitgerekend op basis van het benodigde aantal mtegels.


Unieke tool waarbij je onafhankelijk direct antwoord krijgt op de vraag hoeveel tegels je nodig hebt voor je tuin, toilet of keuken.

Het uitrekenen is niet aan u besteed? Kom langs in onze toonzaal en op basis van een plan of schets met exacte maten berekenen wij voor u welke hoeveelheden u effectief nodig hebt. We geven u ook graag advies rond snijverlies en reservetegels die u best extra bestelt.


Bij regelmaat contacteren klanten ons die elders tegels gekocht hebben dat ze niet toekomen met hun levering tegels , wij raden extra aan neem steeds voldoende snijverlies opdat uw Vloerder of u niet nodeloos moet wachten op een bijbestelling door een tekort aan tegels , breuk moet je ook incalculeren transport tussen . Om de benodigde hoeveelheid tegels of stenen te berekenen dient u eerst de Oppervlakte (m²) te berekenen. Dit kunt u uitrekenen door de lengte en de breedte op te meten en te vermenigvuldigen (Lengte x Breedte). U kunt onderstaande rekentool gebruiken om de .

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neemt u dan contact op . Bekijk de FAQ van Tegels en Laminaat voor het antwoord. Hoeveel tegels heeft u nodig voor de tegelvloer? Met deze handige rekenmachine berekent u nauwkeurig hoeveel tegels u nodig heeft. Deze rekenmachine is voor het leggen van vloertegels. We houden hierbij rekening met snijverlies.


Wie een tegelvloer wil plaatsen, moet een schatting maken van het aantal benodigde vloertegels. Wij bezorgen je enkele aanwijzingen voor de berekening en richtaantallen. Verbruiksberekening voegmortels voor tegels. Met behulp van deze tool kan de tegelzetter via enkele simpele formules zijn eigen, theoretische verbruik berekenen en zo gemakkelijker een inzicht krijgen in de benodigde hoeveelheid voegmortel voor tegels.


Het is aan te raden om eerst een legplan te maken. Schets de te betegelen ruimte en teken hierin hoe je de tegels wenst te leggen. Na het uittekenen van het legplan, kan je berekenen hoeveel tegels je nodig hebt.


Hallo, Iemand die mij kan uitleggen hoe ik de oppervlakte kan berekenen wanener ik een x aantal tegels van een bepaalde lengte heb? Nieuw lid: Berichten: 3 . De Pattern Generator is een eenvoudige, online design tool waarmee unieke, creatieve patronen ontworpen kunnen worden met al onze tegels.

In de generator staat een grote. Let op: u dient bij het gebruik van de calculator zelf rekening te houden met berekening van snijverlies. Het is eenvoudig om te bepalen hoeveel vierkante meter wand- of vloertegels u nodig heeft.


Berekening aantal tegels. Voor vloertegels geldt de lengte keer de breedte van de te betegelen ruimte. Voor wanden geldt de breedte keer de hoogte van de te betegelen wand. Daarnaast moet u rekening houden met snij afval.


Voeg toe voor afval, morsen en reiniging van keramische tegels en - bij ongeglazuurde tegels. Alle uitkomsten zijn bij benadering en fictief. Hieraan kunnen geen rechten . Daarin kunt u de netto oppervlakte invoeren.


De calculator berekent vervolgens het aantal dozen dat u nodig heeft waarbij rekening gehouden wordt met het legpatroon en snijverlies.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel