Kunststof dekdelen

De kunststof producten van KLP zijn een duurzaam alternatief voor hout. Het blijft er als nieuw uitzien, omdat het UV-, water- en weersbestendig is. KLP is ijzersterk, rot niet en gaat meer dan jaar mee.


Het is simpel te reinigen en hoeft niet geschilderd te worden. Omdat KLP gemaakt wordt van gerecycled kunststof en .

Infra Trading levert verschillende dekdelen voor bijvoorbeeld terras of steiger. Wij leveren: Hout kunststof composiet (WPC), glasvezelversterkte kunststof roosters (GVK), thermisch verzinkte stalen roosters of hardhouten dekdelen , . Hiermee staan de trentino dekdelen gerant voor. Het voordeel van een composiet . We maken kunststof dekdelen voor aanlegsteigers waar men onbezorgd op . Zo maken wij bijvoorbeeld kunststof dekdelen.


Het gerecyclede kunststof heeft een technische levensduur van jaar en schilderen behoort tot de verleden tijd.

Wij maken kunststof dekdelen voor bruggen . Door de combinatie van hout en kunststof krijgt uw terras een natuurlijke uitstraling die daarnaast heel modern aandoet door de kleur antraciet. U kunt bij ons bij uw bestelling aangeven welke lengte de planken moeten hebben, zodat u meteen kunt beginnen zodra de terras planken geleverd worden. U kunt onze composiet terrasdelen ook los bestellen en combineren met hardhouten liggers. Geïmpregneerde liggers te werken omdat deze minder lang mee gaan en meer werken dan composiet dekdelen.


Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Megawood produceert in Duitsland A-kwaliteit composiet dekdelen van 1 massief WPC kunststof ( hout, kunststof ). Megawood geeft klanten bovendien jaar garantie, wel dient men de leginstructies te volgen. De planken van Megawood zijn van zeer hoge kwaliteit, volledig massief en zeer kleurvast.


De funderingspalen zijn kunststof opzetters met een stalen bus, welke over houten palen worden geschoven. Zo ontstaat een kunststof funderingspaal. Kunststof dekdelen zijn stroever dan . Hoogendoorn Hout heeft deze kunststof (terras)planken op voorraad in de kleuren: Atlas beige, Ash grey en Quarts brown. Het Triflex WAS systeem variant is ontwikkeld voor kunststof dekdelen die doorgaans uit gerecycled materiaal bestaan.


Het kan het hierbij gaan om brugdekken maar ook andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld (metro)perrons zijn mogelijk.

Bekijk hier een sfeerimpressie hoe Triflex verschillende soorten dekdelen heeft . Activiteit, Omschrijving, Bijzonderhei Eenhei Directe kosten, Indirecte kosten en bedrijfsmarge, Totaal, Eindtotaal. Teak voor een prachtig mooi en exclusief terras. Hout- kunststof -composieten genieten steeds meer bekendheid in producten voor de bouw of doe-het-zelf sector.


De meeste mensen zullen ze kennen van dekdelen voor terrassen of schuttingen in tuinen. In toenemende mate worden ze ook in andere producten en sectoren toegepast. Ze zijn toe te passen op dezelfde wijze als (hard) houten terrasdelen en kunnen een- voudig herzaagd worden.


Daarentegen vergrijzen ze niet en is het onderhoud minimaal. Het product is standaard voorzien van . Het kunststof van de steigers is veiliger dan hout, geen vervelende splinters en wanneer het nat wordt blijft het stroef. U kunt rustig met blote voeten op de kunststof dekdelen , voor onze aanlegsteigers, lopen zonder dat u uitglijdt of andere narigheden . In dit geval wordt in de reeds bestaande, gemonteerde dekdelen TER PLAATSE een zwaluwstaartprofiel gefreesd.


Vervolgens wordt de geprepareerde groef ingespoten met de gepatenteerde 2-componenten kunststof en voor uitharden ingestrooid met kwartszand. Na het uitharden van de 2-komponenten kunststof , dat .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel