Badkamer shutters

JASNO shutters en houten jaloezieën (blinds) geven uw badkamer een prachtig gezicht. Nu korting op PVC shutters , speciaal voor de badkamer. Deze worden voor u ingemeten, compleet op maat geproduceerd en voor u gemonteerd! Kwalitatief hoogwaardige shutters en houten jaloezieën voor uw badkamer.


Bij het kopen van shutters die geschikt zijn voor vochtige ruimtes bieden we veel mogelijkheden.

Kiest u voor vochtbestendige raamdecoratie van Shutterkoning? Dan geeft u de badkamer een sfeervol en tijdloze uitstraling die bij u past. Toch is en blijft de badkamer een vochtige ruimte en het hout zal in een vochtige ruime altijd iets gaan werken, daarom vervalt de garantie voor shutters in de badkamer naar aankoop of montage meteen.


In principe kun je ze overal laten plaatsen: in de serre of zelfs een waterbestendige variant in de badkamer. Vooral voor grote raampartijen of tuindeuren is het een geschikte vorm van raamdecoratie. De luiken van de shutters schuif je gemakkelijk open. De jaloezieën in het midden kun je ook afstellen.


Zelfs in een vochtige omgeving als de badkamer of wellnessruimte kun je shutters plaatsen.

Het is dan wel zaak om te kiezen voor de betere shutters , want niet alle shutters zijn bestand tegen vocht. Door het verstellen van de houten lamellen kunt u de inkijk vanaf buiten verminderen en toch nog licht in uw badkamer krijgen. Hierdoor dus vochtbestendig en prima toe te passen in uw badkamer , keuken of spa.


Het is een algemeen probleem, wat ga je voor je ramen hangen in de badkamer. Vind je horizontale jaloezieën ook zo saai en standaard en wil je meer luxe en allure toevoegen aan jouw badkamer ? Raamshutters zijn geschikt voor vele ruimtes, inclusief de badkamer ! Extra hoge of brede ramen zijn, net zoals ramen in een speciale vorm, geen probleem. De shutters worden door ons op maat gemaakt.


En naast wit zijn de raam shutters bij ons ook in 65 . De badkamer shutter wordt gemaakt van hoogwaardige kunststof met aluminium kern. Speciaal voor vochtige ruimten. De kunststof stijlen en lamellen worden voorzien van een aluminium kern zodat deze stevig blijven in elk jaargetijde. Ook deze shutter wordt gemaakt met pen-en-gatverbinding en afgelakt met een pu lak.


U kiest voor lindehouten shutters met ambiance die past bij het interieur van uw badkamer. Onze houten shutters zijn bestand tegen condens en een spatje water. Nieuwe badkamer of verbouwing?


Uw badkamer kan met uitgekiende keuzes in kleuren en accessoires omgetoverd worden tot uw eigen wellness ruimte.

Zo kunt u gaan voor een oosterse sfeer in hammam stijl. Shutters in de badkamer zijn uitstekend toepasbaar. Onze shutters passen daar precies bij. Een tikkeltje mysterieus, een heerlijke ontspannende . Horizontale Aluminium Jaloezieen.


Niet alleen shutters zijn geschikt voor de badkamer , u kunt ook kiezen voor een horizontale aluminium jaloezie. U kunt aluminium jaloezieen gebruiken in de badkamer , mits deze goed kunnen drogen. Ze zijn namelijk spatwaterbestendig, maar let wel op dat ze niet continu in aanraking . De lamellen van de shutters worden behandeld met speciale lak en de scharnieren zijn gemaakt van roestwerend materiaal. Met de shutters van JASNO kun je genieten van een . American shutters , Badkamer impressie 8. Haal de zomer in huis en houdt de warmte buiten!


Laat u vrijblijvend informeren over onze shutters , wij staan u graag te woord in een persoonlijk adviesgesprek! Neemt u gerust contact met ons op voor telefonische informatie of . En daarom prima geschikt voor badkamer , zwembad of welness. De sfeer van deze ruimte is hierbij bepalen maar ook de privacy is van groot belang.


Je wilt immers wel prettig voelen in deze ruimte. De juiste raamdecoratie biedt hiervoor de oplossing. Tegenwoordig zijn vele soorten raamdecoratie ook geschikt voor .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel