Aanrechtblad beton cire

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Betoncire is makkelijk te verwerken en kan in dunne lagen van 2-3mm. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal . Wil je een keukenblad of aanrechtblad van Beton Ciré in je keuken?


Waterink Keukenmakerij verzorgt de plaatsing en levering van Beton Ciré keukenbladen. Beton Ciré creëert een unieke en huiselijke sfeer en geeft persoonlijkheid aan jouw keuken.

Beton Ciré aanrechtblad : een aanrechtblad van betonstuc met ongekende mogelijkheden voor maatwerk. Lees over Beton Ciré op KeukenErvaringen. Beton Cire aanrechtblad - Betonlook keukenblad of werkblad zelf maken? Wilt u uw keuken een nieuwe look geven of denkt u aan een nieuwe keuken met een betonnen aanrechtblad ? Denk dan ook eens aan een Beton Ciré Keuken.


Met de vele mogelijkheden in kleurgebruik en materiaal is een beton ciré keuken vaak een aantrekkelijk alternatief. Om over de prijzen nog maar te zwijgen. Kijk op mijn acount Joga Stek voor meer met beton Cire.

Sinds enige jaren wordt de Nederlandse markt verblijd met een multifunctioneel nieuw product: beton ciré aanrechtblad. In Frankrijk is het al ruim jaar een gewaardeerde toepassing, niet alleen voor keukens maar ook in badkamers, en voor meubelen, vloeren en wanden. In het Frans betekent het letterlijk gepoetst of.


Home - Projecten - Beton cire aanrechtblad. HK betonlook werkt uitsluitend met hoogwaardige producten. Ons bedrijf is lid van de NOA.


Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij met meerdere topmerken werken. Wij geven altijd een eerlijk en deskundig advies over betonlook of betonstuc. Een gedetailleerd project is wanneer je gebruik maakt van Beton Ciré in de keuken als aanrechtblad. Omdat in de keuken een krasbestendig en water- vuilwerend blad belangrijk is, wordt er een coating aangebracht.


De coating zorgt voor tot wel uur bescherming tegen koffie, thee, wijn, etc. Voor een oppervlakte van 15 . Van badkamers tot vloeren en van aanrechtbladen tot eettafels, het wordt overal in verwerkt. Het is namelijk water en schokbestendig, slijtvast en geheel voegloos. Het is dus duurzaam en heel makkelijk schoon te maken.


Ontdek hier alles over Beton Ciré en . Wat is Beton Ciré vraag je je af?

Die vraag is meer dan terecht want de grijze afwerkingen op de vloer, wand en aanrechtblad zie het niet iedere dag. Je kunt Beton Ciré echt overal toepassen, zelfs in de douche en op het keukenblad want het kan tegen een stootje. Daarnaast wordt deze afwerking niet direct spekglad . Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken.


Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch . Ik heb er geen keukenblad bij besteld aangezien ik zelf een betonnen keukenblad wilde gaan maken. Vanwege praktsiche redenen, vooral het gewicht ga ik het nu van beton cire maken. Hiervoor moet ik dus eerst een keukenblad van hout maken, welke ik daarna glad af kan stuccen.


Welkom op de site van Keyl Beton Style. Bent u op zoek naar nieuws op het gebied van interieur en woonstijl ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven u op deze site een indruk van de nieuwe, exclusieve mogelijkheden voor wandafwerking en vloeren maar ook meubels, aanrechtbladen.


Betonnen aanrechtbladen zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen vallen voor de strakke niet alledaagse uitstraling van waterdicht speciaal bewerkt beton. Team Marco van Huizen werkt onder andere met beton cire pro.


De hygiënische waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen . Ruim jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel